Anamurlular bir araya geldiler

Keyfi Ala'da 2. Anamurlular Keşkek Günü düzenlendi.

Anamurlular bir araya geldiler
Organizasyona Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de katıldı. Organizasyon saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Daha sonra  Alanya Belediyesi Mehter Takımı bir sunum gerçekleştirdi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe; Türkiye'nin en başarılı belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e bu organizasyonun gerçekleşmesinde verdiği destekler için teşekkür ederim." dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise; "Alanya'da birçok medeniyetin buluşma noktası. Biz bu farklı kültürlerle bir arada huzur ve mutluluk içinde yaşıyoruz. Bugün de Yörükler buluşmasında şehrimizde yaşayan değerli Anamurlular, Bozyazılı, Aydıncıklı ve Gülnarlı vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu güzel organizasyonda emeği geçen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve organizasyon komitesini kutlarım." dedi. Konuşmaların ardından halk oyunları ve konserler gerçekleştirildi. Organizasyona katılan misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilen çekilişte şanslı talihlilere hediyelerini Başkan Yücel takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83