Anılarla Öğretmenler Günü sergisi açıldı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kültür Merkezi’nde siyah-beyaz fotoğraflardan oluşan “Anılarla Öğretmenler Günü” sergisi açıldı. Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen serginin açılışını Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven gerçekleştirdi.

Anılarla Öğretmenler Günü sergisi açıldı

 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Alanya Kültür Merkezi’nde “Anılarla Öğretmenler Günü” sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Anılarla Öğretmenler Günü’ resim sergisinin açılışına Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Yaman, İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, araştırmacı-yazar emekli öğretmen Haşim Yetkin, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. 

banner111
ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE OKULLARDAN OLUŞAN ESKİ RESİMLER BEĞENİ TOPLADI

Alanya’nın yaklaşık 100 yıllık eğitim hayatının yer aldığı resim sergisine protokol ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. Alanya Belediyesi arşivinden alınarak oluşturulan öğretmen, öğrenci ve okulları gösteren sergide 100 adet siyah beyaz fotoğraf yer alıyor. Sergide yer alan eski resimleri araştırmacı-yazar Haşim Yetkin ile tek tek inceleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediyesi’ne teşekkür etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde adeta tarihe yolculuk yaptıklarını belirten Kaymakam Tanrıseven, “Bu anlamlı günü bir dizi etkinliklerle ve resim sergisi ile taçlandıran Alanya Belediyesi’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve katkı sağlayanlara teşekkür ederim.’’ dedi.

Resim sergisi, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde 26 Kasım’a kadar ziyaretçilerine açık kalacak. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83