Ankara'dan Alanya'ya müjdeli haber

Milli Egemenlik Stadyumu'nun çim hokey sahasına dönüştürülmesi projesi, Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur'un yoğun çabaları ile yer değiştirildi. Stadyumun aynı şekilde kalacağı açıklandı.

Ankara'dan Alanya'ya müjdeli haber
Uzun yıllardır Alanya futboluna hizmet eden ve Alanyaspor'unda Bahçeşehir Okulları Stadyumu yapılana kadar maçlarını oynadığı Milli Egemenlik Stadyumu çim hokey sahasına dönüştürülecekti. 

Halen Alanya'daki amatör maçlara ve çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan Milli Egemenlik Stadyumu'nun aynı kalacağını Alanya Belediye Spor Müdürü ve Kestelspor Başkanı Levent Uğur bugün müjdeledi. 

Levent Uğur'un konuyla alakalı yoğun çabaları ve yapılan görüşmelerin ardından çim hokey sahasının Avsallar Sahası'na yapılmasına karar verildi. 

Konuyla ilgili 'Ankara'dan Alanya müjdeli haber' diyerek bir açıklama yapan Uğur, "Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü 2018 yatırım ve faaliyet programında yer alan Milli Egemenlik Stadyumu'nun çim hokey sahasına dönüştürülmesi projesi, yer değişikliği yapılarak Avsallar Futbol sahasına alınmış olup, Milli Egemenlik Stadyumu mevcut hali ile kalacaktır. Alanya’ya mal olmuş, Alanya ile özleşmiş değerlerin her zaman yanında olan, içinde Alanya ismi ve konusu geçen her türlü yatırım ve faaliyette desteklerini esirgemeyen Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, her zaman yanımızda olan spor ve sporcu dostu Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e,  Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Burhanettin Hacıcaferoğlu’na ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak’a şahsım ve Alanya spor kamuoyu adına şükranlarımı sunarım." dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83