Antalya siyasetinde 'Sürgün' kavgası

Antalya siyasetinde 'Sürgün' kavgası
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Şubaşı ve CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’nun eleştirilerine cevap verdi. Başkan Böcek açıklamasında: 'Kime ne yaptıysam hak etmiştir ifadelerini kullandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var” ifadelerini kullandı. Başkan Böcek’in bu paylaşımı, bir takım kişilere "gözdağı veriyor” şeklinde yorumlandı.

İYİ PARTİLİ SUBAŞI DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 33 yıldır çalışan Ayhan Dumlupınar’ın Elmalı’ya sürgün gönderilmesine İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Şubaşı’dan da tepki gelmişti. Milletvekili Subaşı yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı, "Ne demek sürgün!? Bir belediyeci olarak hiç sevmediğim bir konu!! Hem kamuya hem insanlığa zarar, kimseye yararı yok. Hele böylesine pırıl pırıl insanlar için ne büyük ayıp!! Bu zararlı alışkanlığı lütfen siz bari sürdürmeyin!!"

İŞTE HACIARİFOĞLU’NUN YAPTIĞI PAYLAŞIM

Milletvekili Hasan Subaşı'nın paylaşımından sonra bir tepki de Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’ndan gelmişti. Hacıarifoğlu sosyal medya hesabından bu sürgünü eleştirerek şu mesajı paylaşmıştı; “Yazıklar olsun...binlerce kişinin çalıştığı belediyede bula bula 33 yıl belediye için izin bile kullanmadan çalışan Ayhan Dumlupınar'ı mı buldunuz...Sürgünü bırakın ödüllendirilmesi gereken bu arkadaşın bir yanlışını söyleyin ben belediye meclis üyeliğinden istifa edeceğim.ayıptır ayıp. .insanda biraz vicdan olur.” 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2021, 09:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83