Antalya Valiliğinden turizm güvenliği genelgesi

Antalya'da turizmde üst üste kırılan rekorların ardından Antalya Valiliği harekete geçti. Günlük, aylık ve yıllık bazda yaşanan ziyaretçi rekorlarının ardından turizm güvenliğinin artırılmasına yönelik tedbirler alındı.

Antalya Valiliğinden turizm güvenliği genelgesi
2019 yılında turizmde tüm zamanların rekorlarının kırılmasının beraberinde gerçekleşen kazalarının minimize edilmesi amacıyla Antalya Valiliği, turizm güvenliğini ele alan bir genelge yayınladı. 2016 yılından bu yana turizmde üst üste rekorlar kıran ve tüm zamanların en iyi sezonunu geçiren Antalya'da turizm rekorlarıyla birlikte, turizm sektöründe yaşanan kazaların minimize edilmesi ve turistlerin daha sağlıklı ve güvenli tatil yaparak ülkelerine dönebilmeleri adına Antalya Valiliği bir genelge yayınladı.

Hedef riskleri azaltmak

Turizm tesislerinde güvenliği konu alan genelgede, turizm alanında gittikçe büyüyen bir potansiyel sahip olan ve dünyada en çok tercih edilen turizm kentleri arasında yer alan Antalya'nın bu alandaki ulusal ve uluslararası pazar payını arttırmak, turizm gelirlerindeki artışı sürekli kılmak ve belirlenen hedeflere kesintisiz olarak ulaşabilmek için başta turizm tesisleri olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşların önemli sorumlulukları olduğu hatırlatıldı.




Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2019, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83