Antalya'ya gidecekler dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünün açıkladığı yol durumunda Antalya-Alanya yolundaki çalışmaya da dikkat çekildi ve sürücüler dikkatli olunması konusunda uyarıldı.

Antalya'ya gidecekler dikkat!
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik-Şanlıurfa kuzey kavşakları 53-132. kilometrelerindeki bağlantı yollarında üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle Şanlıurfa-Şuruç-Şanlıurfa batı bağlantı yolu kavşakları Gaziantep-Şanlıurfa yönü 12-16. kilometrelerinde 3 şerit trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi istendi.

ADAPAZARI-İZMİT

TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerindeki üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Sapanca otoyol kavşağı da trafiğe kapalı tutuluyor.

ANTALYA-ALANYA

Antalya-Alanya yolunun 22-28. kilometrelerindeki kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

MUĞLA-KALE

Muğla-Kale yolunun 35-50. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

BİTLİS-TATVAN

Tatvan ayrımı  Bitlis 9. Bölge hududu devlet yolunun 14-17. kilometrelerinde trafik akışı tek yoldan sağlanıyor. Bölünmüş yolun 22-25. kilometrelerinde trafik akışı sağdan yapılıyor. 36-40. kilometrelerde bölünmüş yol standardındaki yolun sağ tarafında çalışmalar devam ediyor. Bu nedenle trafik akışı sağa aktarılıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 10:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83