Antalyalı Demir Adam kansere meydan okudu

Türkiye’nin “Demir Adam’ı” olarak bilinen Antalya Fuarcılık ve İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve milli sporcu Ali Bıdı, sağlıklı yaşamın sırlarını Sağlıklı Yaşam Trendleri Fuarı’nda anlattı. Sağlıklı yaşamın sırrının doğru beslenmeden geçtiğini ifade eden Bıdı, kansere meydan okudu. Bıdı, “Kanser olsam ile benim vücudum, bağışıklık sistemim bunu yenecektir” dedi.

Antalyalı Demir Adam kansere meydan okudu
Sağlıklı beslenme alışkanlıkları ile yüzme, bisiklet ve koşu dallarının birleşiminden oluşan triatlonda Avrupa ikinciliğini yakalayarak “Demir Adam” unvanını kazanan 68 yaşındaki iş adamı Ali Bıdı; tecrübelerini Sağlıklı Yaşam Trendleri’nde paylaştı. 

“Yaşamak için ye”

Türkel Fuarcılık tarafından 26 - 28 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Trendleri Fuarı gerçekleştirildi. Sağlıklı yaşam içeriğiyle gerçekleştirilen ilk ve tek organizasyon olan fuarda Ali Bıdı; Yaşamak için ye” sloganı ile söyleşi gerçekleştirdi. Fuarda Bıdı’nın yanı sıra Seray Sever, Ertuğrul Akbay, Ece Vahapoğlu ve Deniz Dinçel gibi isimler etkinlik gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2017, 12:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83