ASAT Çağrı Merkezinin rekoru

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından, vatandaşların tüm istek ve şikayetlerini iletebilmeleri, arıza ihbarlarını bildirmeleri için kurulan Alo 185 Çağrı Merkezi rekora koşuyor. Her gün binlerce vatandaşın ulaştığı çağrı merkezi 2015 yılından bu yana 172 bin 671 çağrıyı ilgili birimlere yönlendirilerek, sonuçlandırdı.

ASAT Çağrı Merkezinin rekoru

 Vatandaşların istek ve şikayetlerini iletebilmeleri için kurulan Alo 185 ASAT Çağrı Merkezi her gün yüzlerce çağrıya cevap veriyor. Yeni hizmet almak isteyen veya verilen hizmetlerle ilgili bir sorun yaşadığını düşünen vatandaşların başvuru ve talepleri anında değerlendirilerek, ilgili birimlere yönlendiriyor. Hemen çalışmaya başlayan birimler kısa süre içinde vatandaşlardan gelen müracaatları çözüme kavuşturuyor. Önerileri değerlendirmeye alıyor,

banner111
7/24 KESİNTİSİZ HİZMET

Antalyalılara 7/24 kesintisiz hizmet veren Alo 185 Çağrı Merkezi’nde günlük telefon görüşme süresi 50 saati buluyor. Çağrı Merkezi, 2015 yılından bu yana ASAT hizmetleri ile ilgili 172 bin 671 çağrıyı ilgili birimlere yönlendirilerek, sonuçlandırdı. 

DENETLENİP RAPORLANIYOR

Belirli periyodlarla başvuruların kamu hizmet standartlarında belirlenmiş olan sürelerde tamamlanıp tamamlanmadığı denetlenerek, raporlar da hazırlanıyor. Alo 185 Çağrı Merkezi’ndeki görüşmeler hizmet kalitesini artırmak için kayıt altına alınıyor. ASAT faaliyetleri ile ilgili olmayan başvurular ilgili kurumlara yönlendiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83