ASAT ekipleri Kaş’ta çalışmalarını sürdürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kaş’ta çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. ASAT ekipleri yıllardır içme suyu sorunu yaşayan Kaş’ın Çukurbağ Mahallesi’nde 200 ton kapasiteli yeni bir içme suyu deposu inşa etti. Yaylapalamut Mahallesi’nin ise içme suyu şebekesi yenilendi.

ASAT ekipleri Kaş’ta çalışmalarını sürdürüyor
Kaş İlçesi’nin Çukurbağ Mahallesi’nde yıllardır içme suyu ile ilgili sıkıntı yaşanmaktaydı. Konuyu diğer projelerle birlikte gündemine alan ASAT, bölgede yaşayan vatandaşların mağduriyetini gidermek için çalışmalara başladı ve kısa bir süre içinde tamamladı.
200 TON KAPASİTELİ SU DEPOSU YAPILDI
Çukurbağ’ın sorununu çözmek için öncelikle 200 ton kapasiteli yeni bir içme suyu deposu inşa edildi. Deponun bitirilmesinin ardından mahalleye hizmet veren şebeke hatlarına bağlantı için gereken imalat yapıldı. Zorlu arazi şartlarından geçirilen borularla depodan mahalle şebekesine bağlantılar yapıldı. Kısa sürede tamamlanan çalışmalarla birlikte Kaş Çukurbağ’ın içme suyu sorunu çözüme kavuşturulmuş oldu.                                                                            
YAYLAPALAMUT’UN İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
Kaş’ın Yaylapalamut Mahallesi’nde içme suyu için seferber olan ASAT ekipleri mahallenin içme suyu hattında geniş çaplı bir iyileştirme çalışması gerçekleştirdi. Yaylapalamut Mahallesi’nin kış aylarında doğal koşullara bağlı olarak özellikle erozyon sebebiyle zarar gören içme suyu şebekesi yenisi ile değiştirildi. ASAT Kaş Şube Müdürlüğü ekipleri 1400 metre uzunluğundaki içme suyu şebeke hattını tamamen yenileyerek hizmete aldı. 




Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2019, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83