'ASLA ART NİYETLİ DEĞİLDİK'

Evsiz birine yardımcı olmak isterken Kaymakam Tanrıseven'in "Art niyetli" eleştirisi ile karşılaştığını söyleyen CHP Gençlik Kolları Başkanı Sayın, "Keşke bizi suçlayacağına sorunu çözümleseydi" mesajı verdi.

'ASLA ART NİYETLİ DEĞİLDİK'

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın, Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven'in, "Artlı niyetli çaba içerisinde" serzenişine yanıt verip, "Asla böyle bir çaba içerisinde girmedik" dedi. Önceki gün Alanya'yı etkisi altına soğuk hava dalgası özellikle geceyi dışarıda geçirmek zorunda olan vatandaşları olumsuz etkilemiş, bazı vatandaşlar geceyi Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mola Kavşağı'ndaki kapalı otobüs durağında geçirmişti. Otobüs durağında yatan bir vatandaşın fotoğrafını çekip sosyal medyada Alanya Kaymakamlığı'na seslenerek paylaşan CHP Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın, "Evsizleri şurada burada misafir ettiğinize dair haberler göstermelik miydi?" demişti. 

banner111

'ART NİYETLİ ÇABA' ELEŞTİRİSİ 

Sayın'ın bu açıklamasının basında yer almasının ardından bir açıklama yapan Kaymakam Tanrıseven, "Bizim evsizlerle ilgili çalışmalarımız tüm Türkiye'de örnek olurken, bu tür bir çaba içerisine girilmesini art niyetli bir yaklaşım olarak değerlendiriyorum" diye konuşmuştu. Kaymakam Tanrıseven'in bu sözlerine CHP Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın'dan yanıt geldi. Bir basın toplantısı düzenleyen Sayın, şunları söyledi: "Bu hususta hiçbir art niyetimiz yok. Mağdur bir vatandaşın sıkıntısını dile getirmek için önce Alanya Belediyesi'nin Çözüm Masası'nı aradım, bu işle Alanya Kaymakamlığı'nın ilgilendiğini öğrendim. 

'KEŞKE BÖYLE DEMESEYDİ' 

Verilen numarayı aradım, telefona kimse cevap vermedi. Ben de bu şikayetimi sosyal medya üzerinden dile getirdim. Basın da bunu gerekli yerlere iletti. Kaymakam Bey'e teşekkür ediyorum, sesimizi duymuş, yanıt verdi. Art niyetli olmadığımızı Alanya halkı iyi bilir. Özür dileyecek bir konu yok. Ben vatandaş olarak mağdur bir vatandaşın soğuk kış gününde en azından sıcak bir yerde olmasını istedim. Bu da inşallah son olur, gereken önlemler alınır. Kaymakam Bey'den beklediğim cevap bu değildi. Keşke bize 'Art niyetlisiniz' demeyip, 'Biz gerekli çalışmaları yapıp yanlış anlaşılmaları gidereceğiz' deseydi ama tabi bu sözler de kendi takdiridir."

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83