'Atatürk Caddesi cazibe merkezi olacak'

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’daki büyük projelerini tek tek hayata geçiriyor. Alanya’nın gözbebeği olan ve önemli çekim noktaları arasında yer alan Dinek Kavşağından başlayarak Kara Yolları’na kadar devam eden 3,5 km uzunluğundaki Atatürk ve Keykubat Caddelerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi hazırladığı projeyi hayata geçirmek için çalışmalarına hız verdi.

'Atatürk Caddesi cazibe merkezi olacak'

 Projenin tanıtım toplantısı Alanya Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, Belediye Meclis Üyeleri ile mimar ve mühendislerden oluşan teknik heyet katıldı. İki saat süren toplantıda, teknik ekip hazırladığı üç ayrı alternatif uygulamayı katılımcılara anlattı. Katılımcılar, projeyle ilgili öneri e düşüncelerini tek tek dile getirdi. Talep ve öneriler not alınarak projede uygulanabilecekler üzerinde yeniden çalışılması ve en kısa sürede yeniden gündeme getirilmesi kararlaştırıldı. 

banner111
Toptancı Hali’nin temeli 10 Aralık’ta atılacak 

Öte yandan 68 milyon liraya ihaleye verilen Türkler’deki Toptancı Hali  de toplantının son bölümünde ele alındı. Toplantının bu bölümüne Altso Başkanı Mehmet Şahin de katıldı. Görüşmelerin ardından ihaleyle ilgili yasal bekleme süresinin devam ettiği ve bir aksilik olmaması durumunda  Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımıyla 10 Aralık’ta Toptancı Hali’nin temelinin atılacağı belirtildi.  

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 13:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83