ATSO başkan adaylarının seçim renkleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 7 Nisan'da yapılacak seçiminde başkanlık için yarışacak adaylardan Davut Çetin ‘kırmızı’, Ali Bahar ‘turkuaz’, Güray Parlak ise 'beyaz' rengi tercih etti.

ATSO başkan adaylarının seçim renkleri
ATSO'nun geçtiğimiz ekim ayında ertelenen seçimi 33'üncü yönetim kurulu başkanını belirlemek için 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak. 

ATSO Hizmet Binasında 3 aşamalı yapılacak seçimde, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve OSB Başkanı Ali Bahar ve ATSO'nun eski yönetim kurulu üyesi Güray Parlak yarışacak. 
30 bin üyenin oy kullanabileceği üç aşamalı seçimin ilk aşaması üyelerin 49 meslek komitesinden 269 üye ve bunlar arasından da 110 meclis üyesinin seçimiyle başlayacağı belirtildi. 
İkinci aşamada ise 110 meclis üyesi, ATSO'yu önümüzdeki dört yılda yönetecek yönetim kurulunu seçecek. Üçüncü aşamada da meclis üyeleri, meclis başkanı ve iki kişiden oluşan divan üyeleri belirlenecek. 

"Adayların renkleri" 

Mevcut başkan Çetin, 34'üncü grup motorlu taşıt parça ve aksesuarları, bakım ve onarım meslek komitesinden seçime girecek ve 'kırmızı' liste ile yarışacak. 

Bir diğer aday OSB Başkanı Ali Bahar, 2'nci grup hayvancılık ve hayvansal ürünler meslek komitesinden seçime girecek ve 'turkuaz' liste ile yarışacak. 

Son aday Güray Parlak ise 37'nci grup restaurant, yiyecek içecek ve eğlence hizmetleri meslek komitesinden seçime girecek ve 'beyaz' renk ile yarışacak. 

Ayrıca seçimlerde 5 yıldızlı otelciler ve sigortacılar tarafsız olarak seçime beyaz listeyle gireceği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83