ATSO Dostlar Grubu'na Alanya'yı anlattı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya’da ATSO (Antalya Ticaret ve Sanayi Odası) Dostlar Grubu’nun üyeleriyle bir araya gelerek Alanya’yı tanıttı.

ATSO Dostlar Grubu'na Alanya'yı anlattı

 Başkan Yücel, Antalya’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyarette Alanya’yı anlatırken yapılan ve yapılacak olan faaliyetleri anlattı. Başkan Yücel’in Antalya ziyaretinde ilk durağı ATSO Dostlar Gurubu oldu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyesi bir grup işadamı tarafından oluşturulan ‘ATSO Dostlar Grubu”nun bu ayki konuğu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel oldu. Kahvaltılı buluşmaya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ATSO Dostlar Grubu Başkanı Sedat Belen ve grup üyeleri katıldı.  

banner111
YÜCEL: “ALANYA; DENİZ, KUM, GÜNEŞTEN ZİYADE BİR TARİH VE DOĞA ŞEHRİDİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ATSO Dostlar Grubu üyelerine, Alanya’yı anlattı. Başkan Yücel; “Alanyamız muazzam bir şehir. Şehrimizin diğer turizm kentlerinden en belirgin farkı tarihi, kültürel ve ortak değerleri fazla olan bir yer olması. Alanya; deniz, kum, güneşten ziyade bir tarih ve doğa şehridir. Alanya’da 79 milletten insan yaşıyor. 99 ülkeden ziyaretçisi olan bir şehir. 17 bin de yerleşik yabancı yaşıyor. Bu mozaik yapının içerisinde Alanyamız bir huzur ve güven şehridir.” dedi.


“BÖLGESEL OLARAK YAPILANMAMIZ ÇOK İYİ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, görev süresinde ilk 1 yılını bölgesel yapılanma konusuna verdiğini vurgulayarak;  “Bölgesel olarak çok iyi yapılandık. Şehir merkezimizden en ücra yaylamıza kadar hizmet götürür düzeye geldik. Yapılanmaya değer verdim, çünkü yapılanman iyi olmazsa insanları mutlu edebilmek için anında hizmet şansın olmaz. Adamı olanın değil hak edenin işi yapılsın felsefesini benimsedim. Kısa dönemde 103 tane iş makinesi ve aracı belediyemize kazandırarak hizmet kalitemizi yükselttik.” dedi.

“GÜNEŞİ EN FAZLA GÖREN ÜLKEYİZ ANCAK GÜNEŞTEN EN AZ YARARLANAN ÜLKE DE BİZİZ”

Başkan Yücel ATSO Dostlar Grubu’na, faaliyete geçirdiği bir başka önemli proje olan GES Projesi’nin detaylarını ve faydalarını anlattı. Başkan Yücel; “Türkiye’nin kamu kurum ve kuruluşlarındaki en büyük GES projesini yapıyoruz. Güneşi en fazla gören ülkelerden birisi olmamıza rağmen güneş enerjisinden en az yararlanan ülke de biziz. Yapacağımız projeyle elektrik ihtiyacımızın büyük bir bölümünü karşılayarak ciddi bir tasarruf elde edeceğiz. Bunun yanında enerjimizi üretirken doğamızı da en iyi şekilde koruyacağız.” dedi. 

“ALANYA BELEDİYESİ ÇALIŞAN, ÜRETEN, YÖNTEMLERİ OLAN BİR KURUM HALİNE GELDİ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kurum olarak iyi bir yapılanmaları olduğunu vurgularken her alanda vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Yücel; “Elimizde bir potansiyel ve iyi bir ekip var. Biz bunu en iyi şekilde kullanarak Alanyamıza büyük faydalar sağlama amacındayız. Alanya Belediyesi hem çalışan hem yöntemleri olan hem de üreten bir kurum haline geldi. Biz merkezde ne hizmet yapıyorsak kırsalda da aynı hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Biz Alanya Belediyesi olarak sadece yol yapmıyoruz. Eğitime, sosyal yaşama ve sağlığa dair elimizden gelen bütün hizmetleri sunuyoruz. Okullar, yurtlar, kreşler, parklar ve sosyal alanlar yaparak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Bizler, çalışıyoruz çünkü Alanya’yı seviyoruz.” dedi. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ATSO Dostlar Grubu’na, yanında özel olarak getirdiği muz, broşür, dergi ve ipek kozasından elde edilen ürünleri takdim etti ve tanıttı. Başkan Yücel’in konuşmasının ardından Alanya’ya özel olarak hazırlanan tanıtım videosu, sine-vizyonda katılımcılara izletildi.  


BAŞKAN YÜCEL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ VE İL JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ATSO Dostlar Grubu ile gerçekleştirdiği toplantının ardından Antalya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay’ı ziyaret etti. İkili, bir süre sohbet ederken Başkan Yücel, Tevfik Altınay’a ipek kozasından elde edilen çiçek tablosunu hediye etti. 
Başkan Yücel, il müdürünün ardından Antalya İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yusuf Kelleli’yi de ziyaret etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 15:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83