Avlayan ve satana para cezası verildi

Alanya Kaymakamlığı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri birimi, yaptıkları denetimde avlanması bakanlıkça yasaklanan, balık avlayan ve satışını yapan 2 işletmeye idari para cezası yazdı.

Avlayan ve satana para cezası verildi

 Alanya genelinde denetimlerini arttıran Tarım İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri birimi, Türkiye genelinde 2020 yılı 1 Eylül’e kadar avlanması yasaklanan orfoz ve lagos avlayan ve Alanya balıkçı halinde satışını yapan 2 işletmeye toplam 2226 Tl idari para cezası yazarak, avlanan balıklara el koydu.

banner111
Alanya İskele, balıkçı barınağı, balık avlama çıkış noktaları, iç sular, balık satış yerleri ve tüketim yerlerini sürekli denetlediklerini belirten İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, denetimlerle ilgili şu açıklamayı yaptı;  “Alanya Kaymakamlığı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak, tüm ilçede gıda denetimlerini aralıksız sürdürüyoruz. Halk sağlığı için önemli tedbirler alıyoruz. Su Ürünleri birimimizbu gün yaptıkları denetimde ise Alanya Balıkçı halinde, 2020 yılı 1 Eylül’e kadar avlanması yasaklanan orfoz ve lagos avlayarak satışını yapan 2 işletmeye 2226 Tl idari para cezasıyazdılar.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 16:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83