Avsallar’da içme suyu hattına bakım yapıldı

Alanya’nın Avsallar Mahallesi’ni besleyen içme suyu hattında sık sık arıza yaşanan bölüm yenilerek içme suyundaki sorun giderildi.

Avsallar’da içme suyu hattına bakım yapıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaz mevsimiyle nüfus yoğunluğunun artması sonucu sık sık arıza meydana gelen Avsallar içme suyu ana hattında çalışma başlattı. Mahalleye Alarahan bölgesinden içme suyu getiren ana hattın sürekli arızalanan 200 metrelik bölümünde bakım ve onarım çalışması gerçekleştiren ekipler, 400’lük hattı yenileyerek sorunu kökten çözdü. Çalışmaların tamamlandığı bölgede içme suyu mahalleye artık daha rahat ulaşacak. 
AVSALLAR SEZONDA SORUN YAŞAMAYACAK
Alanya’nın önemli turizm bölgelerinden biri olan Avsallar’da yaz aylarında turistlerin ve yerli tatilcilerin gelmesiyle mahallenin nüfusu nerdeyse dörde katlanıyor. Nüfus artışı nedeniyle içme suyu tüketimi de bir o oranda artıyor. ASAT ana hatta yaptığı bu yatırımla mahallenin sorununu ortadan kaldırırken, yazın içme suyu hattında yaşanan arızalar artık yaşanmayacak ve bölge sakinleri daha rahat bir yaz geçirecek.


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83