AYDIN’DAN “EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ” TEBRİĞİ

Antalya AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti.

AYDIN’DAN “EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ” TEBRİĞİ

 Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, önceki gün Antalya Valiliği’nde gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne bağlı olarak Alanya'daki hastanelerin üniversite ile ortak kullanım protokolünün yapılmasının ardından Rektör Pınarbaşı’nı makamında ziyaret ederek bu konuyla ilgili tebriklerini iletti. Ziyarete,  ALKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Güneş, Prof. Dr. Fatih Gültekin ve Milletvekili Aydın’ın Danışmanı Ramazan Gök eşlik etti. 

banner111
AYDIN'A TEŞEKKÜR

Rektör Pınarbaşı, Üniversitemiz ile ilgili işlemlerde desteklerinden dolayı Milletvekili Aydın'a teşekkürlerini ileterek, özellikle Cikcilli'deki 1100 dönümlük orman arazisinin Üniversitemize tahsisi ile ilgili olarak göstermiş olduğu yoğun çabadan dolayı vekilimize şükranlarını iletti. 

“KAMPÜSE HASTANE YAPILMASINI ÖNEMLİ BULUYORUM”

Yapılan Ortak Kullanım Protokolü’nün önemine değinen Milletvekili Aydın, Alanyalıların faydasına yönelik olan bütün önemli projelerde üniversiteye desteklerini sürdüreceklerini ifade ederek, “Cikcilli’ye yapılacak olan yeni Kampus’a bir Tıp Fakültesi Hastanesi’nin yapılmasını önemli buluyorum. Yeni Kampusun yeri gerçekten çok güzel ve iyi bir konumda” dedi. 





Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 14:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83