Ayın polisi Alanya'dan!

Antalya'da verilen ayın polisi ödüllerinde rüşvet teklifine 'hayır' diyen polis memuru 'Ayın Dış İlçeler Polisi' seçildi.

Ayın polisi Alanya'dan!

Görevi boyunca toplumun huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamak için canını hiçe sayarak görev yapmakta olan polislerin mesleğini daha profesyonelce yürütmelerini, daha başarılı olmalarını ve göstermiş oldukları başarıda devamlılıklarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla olağanüstü gayret ve çalışmaları sonucu emsallerine göre başarılı görev yapan personeller arasından Antalya'da “Ayın Polisi” seçilmekte, yıl sonu itibariyle de Ayın Polisleri olarak seçilenler arasından “Yılın Polisi” seçilecek.

banner111
Kasım ayı içerisinde başarılı görev yapan personeller arasından;

13 Kasım günü, il genelinde meydana gelen işyerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren suça sürüklenen çocuklarla ilgili olarak yapılan çalışmada, (57) ayrı suç kaydı ve (16) ayrı hırsızlık suçundan aranan, toplamda (32) yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi A.A. ve (5) ayrı suç kaydı olan, (1) hırsızlık suçundan aranan Ö.Ç.’nin yakalanarak adli mercilere teslim edilmesinde göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru G.Ö. “Ayın Şubeler Polisi”,

25 Kasım günü Alanya'da (4) ayrı suçtan aranan, hakkında (15 yıl) hapis cezası bulunan, halen fuhuşa aracılık ettiği bilgisine ulaşılan ve yakalanması esnasında görevli polise rüşvet teklifinde bulunan C.K. isimli şahsın yakalanması ve adli mercilere teslim edilmesinde göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle Alanya İlçe Müdürlüğünde görevli Polis Memuru İ.C.Ç. ile,

28 Kasım günü Elmalı'da bulunan yol uygulaması esnasında, Yol Kontrol ve Uygulama Noktasına yaklaşırken yön değiştiren araçtan şüphelenilmesi üzerine, aracın durdurularak yapılan aramada bagaj kısmında çimento kağıtlarına sarılı vaziyette (10.600) kg. esrar maddesi bulunması ve araçta bulunan şahsın tutuklanarak cezaevine teslim edilmesinde göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle Elmalı İlçe Müdürlüğünde görevli Polis Memuru C.Ü. “Ayın Dış İlçeler Polisi” olarak seçildiler.

Ayın Polisi olarak seçilen (3) personel 11 Aralık 2017 günü Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın makamında, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımı ile düzenlenen bir törenle 1’er adet çeyrek altın ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirildiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83