Aynı ruhla vatan mücadelesindeyiz

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 100.yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenin ardından partisinin çelengi sundu.

Aynı ruhla vatan mücadelesindeyiz
Çelenk sunumunun ardından basına açıklamalarda bulunan Vatan Partisi İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu şunları söyledi;

    19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızın 100.yıldönümü kutlu olsun. Kuruluşumuzun ve ardından kurtuluşumuzun en önemli adımlarından olan bu gün Atatürk ve silah arkadaşı fedailerin Samsun’a ayak basıp fiilen kuruluş ve kurtuluş mücadelesine başladıkları gündür. Türk milletinin var olma, tarihsel mücadelesinin ete kemiğe büründüğü bu günü milli inanç ve heyecanımızın doruklara çıkan gün olarak her yıl artan coşkuyla kutlamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.

         100 yıl önce bu gün Samsun’dan başlayan kuruluş ve kurtuluş mücadelemiz emperyalist batı devletlerine unutamayacakları bir ders vererek zafer kazanmış, Türkiye Cumhuriyeti bağımsız devletini kurmuştur. Bu olay mazlum milletlerin özgürlük meşalesini tutuşturup onların kurtuluş yolunu açmıştır.

Günümüzde, cağımızın başında emperyalistlere direnip onları yenerek bağımsızlıklarını kazanmış mazlum milletlerin tekrar köleleştirilerek, yaratıkları zenginlikleri el koymak için bölgemizde emperyalist ülkelerin saldırılarının yoğunlaştırıldığı bir döneme girilmiştir.

Bölgemizde emperyalistlerin ve işbirlikçileri tarafından BOP (Büyük Orta Doğu Projesi) denilen saldırı planları komşularımıza uygulanarak onların bölünmelerini ve zenginliklerinin yağmalandığını hep beraber gördük. Irak ve Libya’dan sonra komşumuz Suriye‘ye parçalamak için BOP emperyalistleri ve bölgedeki iş birlikçilerinin yaptıkları mezalimleri her gün izliyoruz. Bu komplolar hep ayni amaca yönelik. Gözü dönmüş bu güçler İran, Irak ve Suriye bölünürse Türkiye’nin bölüneceği hesabı içindedirler. 24 Temmuz 2015 tarihi bu güçlerin hayallerinin yıkılmaya başladığı tarihtir. Bu tarihte başlayan Türk silahlı kuvvetleri, emniyet güçleri ve korucularımız başlattığı Vatan savunma savaşı zaferle sonuçlanmış, emperyalist ABD, ve İsrail taşeronları PKK ve PYD’nin güney doğuda ve kuzey Suriye’de hendeklere gömülmesini, yenilgiler tarihlerinin  unutulmaz sayfalarına yazmak zorunda kalmışlardır. Bölücü taşeron PKK/PYD güçleri ve onların destekçisi ABD ve İsrail’in güvendikleri dağlara kar yağmıştır. Hendeklere desteklediği taşeronlarla birlikte gömülmüş ve ayni kaderi paylaşmışlardır. 19 Mayıs 1919 kurtuluş ruhu bölgemize sarmaktadır. Hayalleri yakında tamamen yıkılacak bölgemizden ve ülkemizden defolup gideceklerdir.

Emperyalistlerin ve işbirlikçileri yenilmektedir. Buradan milletimize müjdeliyoruz. yurtsever tüm milli güçlerin mücadelesi ile, Türk Milleti’nin bağımsızlık bilincinin tunç yasalarını iç ve dış düşmanların başına çarparak, bir kez daha zafer kazanmaktadır.  Komşularımızla birlikte emperyalistleri bölgemizden kovarak Batı Asya coğrafyamızda yeni bir refah ve uygarlık cağı başlatılacaktır. Bizlere bu mücadelemizde yolumuza aydınlatan büyük kurtarıcı Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ve şükranla anıyoruz. Yaşasın 19 Mayıs 1919. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2019, 14:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83