Azeri gazetecilerden ALTSO ziyareti

Azerbaycan Parlamento Muhabirleri Başkanı Elşad Eyvazlı ve beraberindeki Azeri gazeteciler Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ALTSO) ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye Gazeteciler Fededarasyonu Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim'de yer aldı.

Azeri gazetecilerden ALTSO ziyareti
Azeri heyetini ağırlayan ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay, Azeri gazetecilere ALTSO'nun faaliyetleri ve yapısı hakkında önemli bilgiler aktardı. Alanya'nın ekonomik sektörleri hakkında da Azeri gazetecileri bilgilendiren Atalay, turizm, tarım, inşaat sektörleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Azerbaycan Parlamento Muhabirleri Başkanı Elşad Eyvazlı ise Alanya'yı çok beğendiklerini belirterek, "Alanya çok güzel bir şehir. İnsan her zaman burada yaşamak ister" dedi.
Eyvazlı ayrıca, Azarbaycan’ın kuruluşunun 100. Yıldönümü dolayısıyla da Azerbaycan'ın kuruluşu ve Azerbaycan'nın genel durumu hakkında kısa bir sunum yaptı. 

ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay, ziyaret sonunda Azeri gazetecilere Alanya muzu aromasından yapılmış ürünler hediye ederken, Türkiye Gazeteciler Fededarasyonu Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ise Alanya'yı ziyaretlerinin anısına Eyvazlı'ya bir plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 16:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83