Babası ve Tek Teker'den sonra söz sırası kızda

Tek Teker Arif lakaplı Arif R. ile babası Metin Ö. arasında kalan genç kız Ü.Ö konuştu. Ü.Ö. "Arif Bey'le seviyeli bir arkadaşlığım vardır" dedi.

Babası ve Tek Teker'den sonra söz sırası kızda
Geçtiğimiz günlerde Metin Ö. isimli bir baba Tek Teker Arif lakaplı Arif R.'nin 20 yaşındaki kızı Ü.Ö ile arkadaşlık kurduğunu, Ü.Ö.'nün eve geç vakitlerde geldiğini ve Arif R.'nin kızını kandırdığını iddia etmiş konuyla alakalı suç duyurusunda bulunmuştu. 

Baba Metin Ö'ye yanıt Arif R.'nin avukatı Uğur Bülbül'den gelmiş; Bülbül, Metin Ö.'nün kendi kızına şiddet uyguladığını ve zorla evde tuttuğunu Arif R.'nin genç kızla bir ilişkisi olmadığını iddia etmiş ve konunun iftira olduğunu dile getirmişti. 

GENÇ KIZ KONUŞTU

Baba Metin Ö. ve Arif R. cephesinden yapılan açıklamaların ardından olayda adı geçen 20 yaşındaki Ü.Ö. isimli genç kız konuştu. İnsanların bilmedikleri olaylar hakkında yorum yaptıklarını belirten Ü.Ö. "Kesinlikle bu durumun Arif Bey'le bir ilgi alakası yoktur. Evde babamın beni zorla alıkoyması, piskolojik şiddet uygulaması, kadın olarak evlat olarak yok sayıldığım için uzaklaştırma verilmiştir. Arif Bey'le seviyeli bir arkadaşlığım vardır, kendisi bu düşünmeden basitçe yazdığınızın tam tersine kaliteli, iyi niyetli, vicdanlı, merhametli ve motor dünyasında tanınmış sevilmiş, ismi ağırlığı olan biridir. Kulüp etkinliklerine ve şahsiyetine olan bir hayranlığım söz konusudur, tıpkı motor camiasında diğer 7'den 70'e hayranlığı olan insanlar gibi. Babam bu seviyeyi anlamayıp dolduruşa gelerek bana uyguladığı zorbalıklarından dolayı kolluk kuvvetlerinden uzaklaştırma almasının hırsını bu adamı lekeleyerek çıkartmaya çalışmıştır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 12:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83