'BAĞIMSIZLIK TÜRK MİLLETİNİN KARAKTERİDİR'

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

'BAĞIMSIZLIK TÜRK MİLLETİNİN KARAKTERİDİR'

 Güney mesajında; 

banner111
“Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren  Kurtuluş Savaşı, Türk Milleti’nin, ordusu İle birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır. 94 yıl önce, sayı ve silah olarak kendisinden çok üstün olan düşman karşısında, yüreğindeki vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle milletini ve ülkesini kanının son damlasına kadar koruyan Türk Askeri’nin kazandığı bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasında ki en önemli etkenlerden biridir.
30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece olmaz denilenleri başardığımızın bir göstergesidir. Bu zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 14:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83