Bahçeşehir'den Ali'ye karanfilli anma töreni

Dün trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Özkınacı için Alanya Bahçeşehir Koleji'nde anma töreni düzenlendi.

Bahçeşehir'den Ali'ye karanfilli anma töreni
Alanya dün gelen ölüm haberi ise sarsılmıştı. 19 yaşındaki Ali Özkınacı Bilecik'te yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. Aslen Samsunlu olduğu öğrenilen ve ailesi Alanya'da yaşayan Ali Özkınacı kaza sonrası kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özkınacı'nın cenazesi Alanya'ya getirildi. Kütahya Dumlıpınar Üniversitesi'nde öğrenci olan Özkınacı'nın ölüm haberi Alanya'da şok etkisi yarattı.

Ali Özkınacı için eğitim gördüğü Bahçeşehir Koleji Alanya Lisesinde özel köşe oluşturuldu. Ali’nin Bahçeşehir Koleji Alanya Basketbol takımında giydiği 9 numaralı forma ve çiçeklerle süslenmiş çerçeveli fotoğrafı olan köşeye, ayrıca arkadaşlarının Âli için yazdıklarının yer aldığı mezuniyet yıllığı bırakıldı. Ali’yi tanıyan öğretmen ve öğrenciler, gözyaşlarına hâkim olamazken genç yaşta yaşama veda eden Ali Özkınacı için dua ettiler.

Bahçeşehir Koleji Alanya Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba yaptığı açıklamada “Sevgili Ali, arkadaşları için örnek bir öğrenciydi, güler yüzlü ve çok iyi bir arkadaşımızdı. Çok üzgünüz. Onu her zaman sevgiyle hatırlayacağız. Arkadaşlarına ve ailesine sabırlar diliyorum Allah rahmet eylesin” dedi.

Karanfiller süslü anma için okuldan yapılan açıklamada ise, "Bahçeşehir Koleji Alanya mezunlarımızdan Ali Özkınacı'yı geçirdiği elim bir trafik kazasında kaybettik. Bahçeşehir Koleji Alanya Ailesi olarak okulumuzda anma töreni düzenleyerek sevgili Ali’yi unutmayacağımızı gösterdik." ifadeleri kullandıldı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 11:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83