Bankadan Arif'e haciz şoku

Vurguncu Müdür Arif İ.'ye polisten sonra bir şokta bankadan. Banka müfettişleri Arif İ.'nin bankadan çarptığı paraların miktarını belirledi. Banka avukatları harekete geçip müdürün mal varlığına haciz işlemi başlattı

Bankadan Arif'e haciz şoku

 
alanyaadres.com/Özel Haber

banner111
Alanyalı iş adamlarından 100 milyon Türk Lirası çarparak  İzmir'de yakalanan vurguncu Müdür Arif İ.'nin bankadan aldığı paraların miktarı belli oldu.
Arif İ.'nin banka şubesinden ve iş adamlarından aldığı büyük miktarda parayla ortalıklardan kaybolmasının ardından Alanya'ya gelen banka müfettişleri, müdürün banka hesaplarından 27 milyon Türk Lirası aldığını tespit etti. Hemen harekete geçen söz konusu devlet bankası avukatları Arif'in mal varlığına İcra Müdürlüğü kanalıyla haciz konulması için işlem başlattı. 

DÜN SEKİZ KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

Alanya'da bir banka şubesinden ve iş insanlarından yaklaşık 100 milyon TL dolandıran ve İzmir'de yakalanan banka müdürü ile birlikte olayla ilgili gözaltı sayısı 8 kişiye yükseldi. 
Geçen cuma günü müdürlüğünü yaptığı Alanya'daki banka şubesinden ‘Bir müşteri ziyaretine gidiyorum’ diyerek ayrılan Arif İ., mesai bitimine rağmen dönmeyince çalışma arkadaşları durumdan şüphelendi. Yapılan araştırmada müdür Arif İ.'nin ‘Ucuz döviz topluyorum, parayı döndürerek çok kazandırıyorum’ diyerek bazı döviz büroları ile iş adamlarını yaklaşık 100 milyon TL dolandırdığı anlaşıldı. Bunun üzerine Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

İZMİR'DE TAM KAÇACAKKEN YAKALANDI

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemelerin ardından müdür Arif İ.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında özel ekip kuran Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Arif İ.'nin İzmir’de olduğu bilgisine ulaştı. Arif İ.'nin, İzmir'in Torbalı ilçesinde amcası İsa İ.’nin yanında olduğunu tespit eden polis, araştırmalarını bu yöne kaydırdı. İzmir ile Alanya polisi, teknik ve fiziki takibin ardından Arif İ.'nin Yunanistan'a kaçmak için Ahmet Y.O. isimli şüpheliyle buluşacağını tespit etti. Bunun üzerine Torbalı’daki bir kafeye baskın düzenleyen ekipler, Arif İ., amcası İsa İ., müdürün kaçması için kendisine yardım ettiği iddia edilen Ahmet Y.O. ve Ahmet G.’yi yakaladı. Şüphelilerin üzerinde yüklü miktarda Türk Lirası, döviz ve bir tabanca ele geçirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğüne getirilen 4 şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından Alanya polisi tarafından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. 
İzmir'de kendisine yardım eden ve yakalanan  M. A., C.T., Y. G. ve S. A. adlı şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

"ŞEYTANA UYDUM, PİŞMANIM"

Müdür Arif. İ, İzmir'de polise verdiği ilk ifadesinde, "Piyasaya ve kredi kartlarına büyük miktarda borcum vardı, her ay birinden alıp, diğerine yatırarak bu borcu çeviriyordum. En sonunda tıkandım. Bu yolu seçtim." dediği ileri sürüldü.
Şeytana uyduğunu söyleyerek çok pişman olduğu da ifade tutanaklarına yansıyan vurguncu müdürün, "Ben bittim, insanların yüzüne nasıl bakacağım" dediği ileri sürüldü.  



Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 09:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83