Başkan Böcek'ten ilk mesaj!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sosyal medya hesabı Twitter'dan uzun bir süre sonra ilk kez sevenlerine seslendi.

Başkan Böcek'ten ilk mesaj!
Uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sosyal medya üzerinden yayınladığı yeni videolu paylaşımlar sevenlerine teşekkür etti.

Uzun ve zorlu geçen koronavirüs tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sevenlerini sosyal medya üzerinden yaptığı videolu paylaşımla selamladı. 

‘HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM’

Başkan Böcek paylaşımında, “Sevgili hemşerilerim, hayatımın en samimi, en özel, en anlamlı merhabası ile sizleri selamlıyorum. Öncelikle sağlığımın iyi olduğunu, kendimi çok iyi hissettiğimi belirtmek isterim. Dualarınız ve desteklerinizle zor günleri geride bırakmayı başardım. Hastanede ziyaretime gelip beni yalnız bırakmayan Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, bu zorlu süreci atlatmamda destekleriyle katkı koyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Ata dostumuz Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, süreci yakından takip eden sürekli bilgi alan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın   Meral Akşener’e, Türkiye’nin dört bir yanından arayıp soran moral veren tüm milletvekillerimiz belediye başkanlarımız, dostlarımız, ailem, çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tedavi sürecinde üstün gayret göstererek Antalyalılara hizmeti devam ettiren belediye bürokratlarımız ve meclis üyelerimize ve tabi ki de en önemlisi sağlığıma kavuşmamı sağlayan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin fedakar, cefakar doktorlarına, tüm sağlık çalışanlarına, Akdeniz Üniversitesi’nin Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve idari kadrosuna minnetlerimi sunuyorum. Tedavimin her aşamasında iyi niyetlerini, dualarını her daim yanımda hissettiğim siz değerli hemşerilerim  ve gönlü ü benimle olan tüm dostlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Kısa bir fizik tedavi süreci sonrasında en kısa sürede aşık olduğum Antalya’ma ve canımdan çok sevdiğim Antalyalılara hizmet için görevimin başına döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum, bilmenizi istiyorum. Hepinizi çok seviyorum. Çok yakında görüşmek üzere, sağlıkla kalın” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 13:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83