Başkan Şahin Litvanya gezisini değerlendirdi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 09-12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen KOSGEB Destekli Litvanya İş Gezisini değerlendirdi.

Başkan Şahin Litvanya gezisini değerlendirdi
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın KOSGEB Destekli Litvanya İş Gezisi, 09-12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Litvanya’ya giden heyette, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, ALTSO Meclis Üyeleri ve çok sayıda iş adamından oluşan 60 kişi yer aldı.

“VERİMLİ BİR GEZİ OLDU”

İş gezisini değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, iş gezisini KOSGEB desteğiyle düzenlediklerine dikkat çekerek, “Verimli bir gezi oldu. İş adamlarımızda ciddi bir katılım gösterdi. ALTSO olarak bu tür iş gezilerine büyük önem veriyoruz. Bugüne kadar Amerika Birleşik Devletleri’nin de içinde bulunduğu 22 ülkeye iş gezisi düzenledik. Düzenlemeye de devam edeceğiz” dedi.

“LİTVANYA’YA İKİNCİ KEZ GİTTİK”

Üyelerden gelen talepler doğrultusunda gidilecek ülkeyi belirlediklerine dikkat çeken Başkan Şahin, “Üyelerimizden gelen isteklerin ardından Litvanya’ya ikinci kez iş gezisi düzenledik. Orada ülkemizin Litvanya Büyükelçisi ile bir görüşme gerçekleştirdik. Vilnius Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya katıldık. Yatırım Ofisindeki toplantıya katıldık. Litvanya’daki Türk İş Adamları Derneği’ni ziyaret ettik. Buralarda Firma temsilcileri ile iş adamlarımız ikili görüşmeler yapma fırsatı yakaladı. Üyelerimiz açısından çok verimli bir iş gezisi oldu. Üyelerimiz çok sayıda ikili görüşme gerçekleştirdi” dedi.

“LİTVANYALI ÖĞRENCİLER STAJINI ALANYA’DA YAPSIN”

Litvanya’da Turizm Üniversitesi’nin olduğuna vurgu yapan Başkan Şahin, “Litvanya’da bir tane Turizm Üniversitesi var. Burada öğrenim gören öğrencilerin zorunlu stajları var. Biz bu öğrencilerin stajlarını Alanya’mızda yapması için görüşmeler gerçekleştirdik. İnşallah bunu başaracağız. Litvanyalı öğrencilerin Alanya’mıza gelmesiyle de doğal bir tanıtım oluşacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 16:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83