Başkan Şeref Arslan güven tazeledi

Başkan Şeref Arslan güven tazeledi
Alanya Çamlıcalılar Derneği 9. Genel Kurulu’nda mevcut başkan Şeref Arslan güven tazeledi.

Alanya Çamlıcalılar Derneği’nin 9.Genel Kurulu, Alanya Kültür Merkezi’nde 15 Kasım Cuma akşam yapıldı ve 12 yıldır dernek başkanlığını yapan Şeref Arslan yeniden başkanlığa seçildi.

Yönetim kuruluna ise 14 yıldır başkan yardımcısı olan Salih İnci, 2 dönemdir yönetimde olan mali müşavir Bayram Özdemir görevlerine tekrar devam ederken, yönetimde yeni görev alan isimler avukat Arzu Çetin ve Oba Orta Okulu Müdürü Ahmet Ünalan oldular. Yönetim kurulunun diğer üyeleri ise, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, MÜSİAD Başkanı ve ALDEK Sahibi Mustafa Durusoy, Ziraat Odası Başkanı Ziraat Mühendisi Tahir Göktepe, Alanya Demir Ticaret'in sahibi Ümit Şenol, Şimşek Tapu, Trafik Takip sahibi Musa Şimşek oldular. Denetleme kurulu ve disiplin kurulunda oldukça güçlü bir ekip oluşturuldu.
Başkan Şeref Arslan genel kurul sonrası yaptığı açıklamasında, “Derneğimizin yeni yönetiminde görev üstlenen tüm ekibime ve genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcımız Nazmi Yüksel’e, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'e AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'ya, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a, oda başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm toplantıya iştirak eden Çamlıcalılarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2019, 11:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83