Başkan Türel Alanya'ya geliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da 1500 kişi kapasiteli Aşevi açtı. Tosmur Mahallesi’nde bulunan Aşevi’nin açılışını 7 Ekim Cumartesi günü saat 11:30’da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yapacak.

Başkan Türel Alanya'ya geliyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilk başkanlık döneminde Antalya’da kurduğu Aşevi’nin ikincisi Alanya’da hizmete girdi. 1500 kişi kapasiteli Alanya Aşevi’nde 2 araç ve 5 personelle ilk etapta 150 ihtiyaç sahibine günlük 3 çeşit yemek yapılıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Aşevi’nde önümüzdeki süreçte personel ve araç sayısı arttırılacak. Gıda mühendisi denetiminde yemeklerin hazırlıkları bir gün öncesinden başlıyor ve yapılan kontrollerin ardından ertesi sabah ihtiyaç sahibi kişilerin evlerine tek tek dağıtılıyor. 
Antalya’dan sonra ilk Aşevi Alanya’da açıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Antalya’da ilk başkanlık döneminde kurduğu Aşevi’nin ikincisini ilçemize kurarak Alanya’ya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sermiştir. Aşevimiz 1500 kişiye yemek yapılacak kapasitede şu an 2 dağıtım aracı ve 5 personelle hizmete açtık. Engelli, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi 150 adrese 3 çeşit yemek dağıtımı yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte araç ve personel sayısını arttıracağız. Aşevimiz haftanın 7 günü ve yılın 365 günü çalışacak. Şu an hizmette olan Aşevi’nin resmi açılışını 7 Ekim Cumartesi günü saat 11:30’da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel yapacak. Tosmur Mahallesi Çakıcılar Caddesi’ndeki Aşevimizin açılışına tüm vatandaşlarımız davetlidir “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2017, 10:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83