Başkan Yücel Alanya'nın hayallerini gerçekleştirdi

Alanya’da merkezden kırsal ve yaylara kadar aynı standartta hizmet vermek için tüm imkânlarını seferber eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı yaylalarından Avsallar, Payallar ve Eğrigöl Yaylasını asfaltla tanıştırdı. Asfalt çalışmalarının bir milat olduğunu belirten vatandaşlar, “Başkanımız Adem Murat Yücel sayesinde kimsenin hayal bile edemediği hizmetleri alıyoruz. Ne kadar teşekkür etsek azdır.” diye konuştular.

Başkan Yücel Alanya'nın hayallerini gerçekleştirdi
Geçtiğimiz ay 50 araç ve 150 kişilik bir ekiple batı bölgesindeki yaylaları ziyaret eden Başkan Yücel, yaklaşık 20 yaylada vatandaşlarla bir araya gelmiş ve taleplerini dinlemişti. Belediye Başkanı Yücel, ziyaretin hemen ardından Eğrigöl, Payallar ve Avsallar Yaylalarında yol düzenleme ve asfalt çalışması başlattı.

BAŞKAN YARDIMCISI ADEM ER, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Batı yaylalarında yol düzenleme, altyapı ve asfalt çalışması devam ederken Başkan Yarımcısı Adem Er ve Fen İşleri ekipleri bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Eğrigöl, Avsallar, Payallar ve Saburlar Yaylası’ndaki çalışmaları yerinde gören Başkan Yardımcısı Adem Er, bütün gün süren inceleme gezisinde yayla sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılan Er ve ekibine yayla sakinleri teşekkür ettiler.

ER, “ BAŞKANIMIZ TAAHHÜTLERİNİ YERİNE GETİRİYOR”

Başkan Yardımcısı Adem Er‘e teşekkür eden yayla sakinleri, “ Bu yaylalarda gerçekten bir tarih yazdınız. Teşekkürle karşılığı olan bir hizmet değil. Şu an buralarda herkes mutlu. Yaylalarımızın yolu bozuk ve tozlu olduğundan ilgi azdı. Şimdi ise asfalt yapıldığına inanmıyorlar. Gerçekten Allah razı olsun yaylalarımızın çehresi değişti.” şeklinde konuştu.

“İMKANLARIMZI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİREREK, HER YERDE AYNI STANDARTI YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Her yere aynı konforu sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Adem Er ise, “Başkanımız seçimden öncede her yerde aynı standarttı insanlara yaşatacağımızı taahhüt etmişti. Biz de, imkânlarımızı en iyi şekilde, en verimli bir şekilde değerlendirip bu hizmetleri buralara aktarmaya çalışıyoruz. Bütün bunlar sizlerin desteği ile oluyor. Şu gördüğünüz bütün ekipmanlar hepimizin. Tüm Alanyalıların. Bu imkânları en iyi şekilde değerlendirip tüm halkımıza ulaştırmak istiyoruz.Çalışmalarımız planlamalar doğrultusunda artarak devam edecek.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 16:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83