Başkan Yücel'den açılışa davet

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 11 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek Şairler Parkı Açılışı ve Gökhan Tepe konserine vatandaşları davet etti.

Başkan Yücel'den açılışa davet
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık encümen toplantısının ardından gündemi değerlendirdi. Başkan Yücel, Elmalı ve Ordu’da meydana gelen sel felaketinde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.  Başkan Yücel, “Elmalı ilçemizde ve Ordu’da meydana gelen sel felaketinden dolayı çok büyük üzüntü yaşadık. Her iki kentimizde de sel felaketinden etkilenen bölge halkına geçmiş olsun. Yaralılara acil şifalar dilerim. Allah ülkemize daha büyük acılar yaşatmasın.” dedi.

9 BİN M2’LİK ALANA DEV YATIRIM

Açıklamalarına Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırılan Şairler Parkı ile devam eden Başkan Yücel; “Alanya’ya yeni parklar ve sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Temalı park projelerimiz kapsamında, Şükrü Kaptanoğlu Lisesi yanındaki 3130 m²’lik yeşil alana teması Türk şairlerinin hayatlarını anlatan ve şiirlerinden örnekler olan “Şairler Parkı” yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Devamındaki 2102 m²’lik yeşil alana çocuk parkı, 3780 m²’lik yeşil alana da içerisinde çay bahçesi, oturma alanları ve oyun alanları olan çocuk parkı yaptık. Mahmutlar Mahallesi’ne hem vatandaşlar hem de çocuklar için toplamda 9,012 m2'lik alana park ve dinlenme alanları kazandırdık.” dedi.

YÜCEL: “AÇILIŞIMIZA BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Açılışa ve konsere tüm Alanya halkını davet eden Başkan Yücel; “11 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da Mahmutlar’a kazandırdığımız Şairler Parkı’mızın açılışını gerçekleştireceğiz. Ardından da saat 21.30’da Cumartesi Pazarı alanında Gökhan Tepe konseri düzenleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı hem şairler parkımızın açılışına hem de Gökhan Tepe konserine davet ediyorum.” dedi.

“4 AYRI BÖLGEDE KURBAN SATIŞ NOKTASI BELİRLEDİK”

21 Ağustos Salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı için 4 farklı noktada kurban satış noktaları belirlediklerini söyleyen Başkan Yücel; “Mahmutlar, Konaklı, Demirtaş ve Çıplaklı mahallelerinde olmak üzere 4 ayrı bölgede kurban satış noktası belirledik. 13 Ağustos Pazartesi gününden itibaren satış yerlerinden vatandaşlarımız kurbanlık ihtiyaçlarını temin edebilirler.” dedi.

2018 YILI KURBAN SATIŞ YERLERİ

1 -ALANYA / ÇIPLAKLI            : Çıplaklı mahallesi Kurban Satış Yeri

2- ALANYA / MAHMUTLAR    : Mahmutlar küçük sanayi Sitesi Güney ve alt tarafındaki

3- ALANYA / KONAKLI            : Konaklı Mahallesi Menderes Caddesi üzeri

4- ALANYA / DEMİRTAŞ         : Demirtaş Mahallesi Yeni Damlar Camii yolu üzeri

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83