Başkan Yücel'den Alanya'ya bayram mesajı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir mesaj yayınlayarak vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Başkan Yücel'den Alanya'ya bayram mesajı
Bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği özel günler olduğunu ifade eden Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın, ilçemizde bulunan misafirlerimizin ve İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmelerini dilerim” dedi.

Başkan Yücel mesajında, “Bayramlarımız toplumsal birlikteliği sağlayan,  insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, paylaşma duygularının yoğun yaşandığı,  dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği dinimizin anlamlı günlerindendir.

Beraberlik ve dayanışmamızı sağlayan mübarek Kurban Bayramı'nı Cuma günü hep birlikte yaşamaya başlayacağız.  Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade eder. Bu bayramın maneviyatına uygun davranıp ihtiyaç sahiplerini unutmamalıyız; onlardan sevgi ve desteğimizi esirgememeliyiz, bu da bizim toplumsal birlikteliğimizi güçlendirecektir. Akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek hep birlikte bayramı, ruhuna uygun yaşamalıyız.

Vatandaşlarımızın ve bayram nedeniyle ilçemizde bulunan misafirlerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için nöbetçi personellerimizle bayram boyunca vatandaşlarımızın emrinde olacağımızı da buradan hatırlatmak istiyorum. Bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam alemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83