Başkan Yücel'den Ankara Çıkarması

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kalabalık bir ekiple Ankara'ya giderek önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ardından da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Başkan Yücel'den Ankara Çıkarması
Belediye Başkanı Yücel’e Ankara ziyaretlerinde MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Partili ve MHP'li Meclis Üyeleri, Ak Parti Alanya Kadın Kolları Başkan Vekili Müge Öztekin, MHP Alanya Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ ve AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen eşlik etti.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU YEMEKTE AĞIRLADI

Dün gece saatlerinde Alanya’dan otobüsle hareket eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibinin Ankara'daki ilk durağı Dışişleri Bakanlığı oldu. Bakan Çavuşoğlu kalabalık heyeti protokol yemeğinde ağırlarken başta Başkan Yücel olmak üzere herkesle yakından ilgilendi. Başkan Yücel’in hayata geçirmeyi planladığı proje dosyalarını inceleyen Başkan Çavuşoğlu,' Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.' diyerek Yücel ve heyetine destek mesajı verdi.

BAŞKAN YÜCEL'DEN BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA ANLAMLI HEDİYE
Alanyalı heyet, ziyaretin ardından Bakanlık konutunda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Yücel ziyaretin anısına, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na el yapımı Piri Reis Haritası hediye ederek misafirperverliği ve destekleri için teşekkürlerini iletti.

ALANYALI HEYET MHP GENEL MERKEZİ'NDE BAHÇELİ İLE BULUŞTU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret eden heyetin ikinci durağı ise MHP Genel Merkezi oldu. Burada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Başkan Yücel ve ekibi, yapılan ve yapılacak projelerin dosyalarını Bahçeli’ye sundu. Projelerden oldukça etkilenen MHP Genel Başkanı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine her türlü desteğin verileceğini iletti.

BAŞKAN YÜCEL'DEN BAHÇELİ’YE ANTİKA JAWA SÜRPRİZİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara Balgat'taki Genel Merkezi ziyaretinde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sürpriz bir hediye sundu. Bahçeli’nin antika sevgisini bilen Başkan Yücel, MHP Genel Başkanı'na '07 DB 82' plakalı 1979 model Jawa marka antika motosiklet hediye etti.

BAŞKAN YÜCEL'DEN TEŞEKKÜR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada hem heyette yer alan ekibine hem de destekleri için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etti. Başkan Yücel: '' Öncelikle bizi bu yolculuğumuzda yalnız bırakmayan MHP ve AK Parti İlçe Başkanlarım, Meclis Üyelerim, Kadın Kolları Başkanlarım, Ülkü Ocakları ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Alanya'mız adına verimliliği yüksek bir ziyaret oldu. Hem Sayın Dışişleri Bakanımıza hem de Sayın Genel Başkanımıza misafirperverlikleri ve özel alakaları için çok teşekkür ediyorum. Alanya'mıza bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bugün sunduğumuz projelerimizi de memnuniyetle inceleyerek destek sözü verdi. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu da aynı hassasiyetle Alanya için yapılacak her projeye ivedilikle destek vereceğini iletti.'' dedi.

DURMAZ'A PROJELERİ ANLATTI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaretinin ardından Genel Merkezde bir dizi ziyaret daha gerçekleştirdi. İlk olarak Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı ziyaret eden Başkan Yücel, Durmaz'a projelerini anlattı. Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, projeleri ilgiyle incelerken gerekli desteğin verileceğini iletti. Başkan Yücel ve ekibi, ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'ı ziyaret etti. Ankara'da yapılan ve memnuniyetle tamamlanan ziyaretlerin ardından kalabalık heyet, kara yoluyla tekrar Alanya'ya hareket etti.










Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 18:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83