Başkan Yücel'den Batı Alanya çıkarması

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Batı bölgesinde bulunan 27 Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi. Muhtarlara mahallerinde planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yücel, Alanya’nın en ücra köşesine kadar hizmet götürdüklerini belirterek, “En büyük desteği sizlerden ve halkımızdan alıyoruz” dedi.

Başkan Yücel'den Batı Alanya çıkarması
Konaklı Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Yardımcısı Adem Er, Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri, batı bölgesi hizmet birimlerinin yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

Alanya’da planlan yatırımlar hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Yücel, sadece yol, altyapı, asfalt değil sosyal ve kültürel alanlarda da belediye olarak büyük yatırım projeleri olduğunu söyledi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda batı bölgesi muhtarlarını tek tek dinleyen ve not alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Merkezde yapılan ve devam eden dev yatırımlarımızın yanı sıra kırsal mahallelerimizin kalkınmasında önemli rol oynayan, yol, altyapı, sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veriyoruz. Bu amaçla doğu ve batı mahallelerinde düğün salonu, okul, gençlerimiz için gençlik merkezleri gibi yatırımlara öncelik veriyoruz.” dedi.

Tek tek söz alarak sorunlarını Başkan Yücel’e ileten muhtarlar, “Şu ana kadar gerek başkanımıza gerekse amirlerine ilettiğimiz her konuda geri dönüldü ve yardımcı olundu. Özellikle Belediye Başkanımıza taleplerimizi iletmemiz yetiyor. Bölgemize yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Her zaman Başkan Yücel’in yanındayız.” diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 13:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83