Başkan Yücel'den bayram mesajı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya halkının ve ilçede bulunan misafirlerin bayramını kutlayarak, sağlıklı ve huzur içinde bir bayram geçirmelerini diledi. Tüm birimleriyle Alanya Belediyesi’nin bayrama hazır olduğunu belirten Başkan Yücel, tatil boyunca halkın huzur ve mutluluğu için Çözüm Masası’nın ve tüm birimlerin vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Başkan Yücel'den bayram mesajı
Ramazan bayramı öncesi gerekli tüm önlem ve hazırlıkların yapıldığını belirten Başkan Yücel; “Bunun için de biz yerel yöneticiler olarak her türlü hazırlığı yaptık. Kolluk kuvvetleriyle, kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişareli, kontrollü ve güvenli bir şekilde tüm tedbirlerimizi aldık. Halkımıza ve misafirlerimize şeker tadında bir bayram yaşatmak için elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız” dedi.

“NÖBETÇİ PERSONELLERİMİZ GÖREVDE OLACAK”

“1000’e yakın günlük nöbetçi personelimizle tatil boyunca hizmet vereceğiz” diyen Başkan Yücel, tüm birim müdürlerinin, başkan yardımcılarının ve meclis üyelerinin kendi alanlarındaki konularda da dikkatli bir şekilde çalışacaklarını ve konularını takip edeceklerini söyledi. Başkan Yücel, “Temizlik İşleri ve Zabıta ekiplerimiz, Çevre Koruma ve Kontrol, Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bir aksaklık yaşanmaması için bayramda da görevlerinin başında olacak. Mobil ekiplerimiz bayram süresince hizmet verecek. Böyle anlamlı ve güzel günlerde halkın mutluluğu ve huzuru bizler için her şeyden daha önemli. Biz çalışmamıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇÖZÜM MASASI 7/24 HİZMETTE

Alanya Belediyesi’nin tüm birimleriyle Bayrama hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Turizm bölgesi olduğumuz için yine binlerce tatilciye ev sahipliği yapacağız. Halkımıza ve misafirlerimize şeker tadında bir bayram yaşatmak için tüm birimlerimizle bayrama hazırız. Misafirlerimiz istek ve şikâyetleri için 444 82 07 nolu Belediyemizin Çözüm Masası’nı anında arayabilir. Çözüm Masası ekibimiz 7/24 açık olarak halkımıza hizmet verecektir.” dedi. VATANDAŞLARIN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ Vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirmesi için Alanya Belediyesi’nin tüm tedbirleriyle bayrama hazır olduğunu bir kez daha hatırlatan Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın, tatilcilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını şimdiden tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 02:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83