Başkan Yücel'den davet var

Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliği ile yürütülen “13. Alanya Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu” yarın başlıyor.

Başkan Yücel'den davet var

 Belediye arkasındaki sempozyum alanında, 1 Kasım yarın saat 10.30’da açılışı yapılacak heykel sempozyumu 30 Kasım’a kadar devam edecek. Sempozyuma, Türkiye, Bulgaristan, Güney Kore, Kostarika, Meksika, Rusya ve Ermenistan’dan 9 heykeltraş katıldı. 13. Alanya Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu’nda sanatçılar,  jüri üyelerinin belirlediği eserleri tasarlayacak.  Sempozyum sonunda ortaya çıkan eserler ise Alanya’nın parklarında ve kültürel mekanlarında sergilenecek.

banner111
BAŞKAN YÜCEL, DAVET ETTİ

Vatandaşların ve protokolün katılımı ile yarın Alanya Belediye Binası arkasında açılışını yaprak bir ay devam edecek, 13. Alanya Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu’na, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel vatandaşları ve öğrencileri davet etti.  Alanya’ya kaliteli sanat eserleri kazandırmak istediklerinin kaydeden Başkan Yücel, açık alanda düzenlenen sempozyumu isteyen herkesin ziyaret ederek sanatçılardan bilgi alabileceğini hatırlattı. 

Bu yılki sempozyuma 89 ülkeden 84 heykeltıraş başvurmuş,  21 Eylül’de düzenlenen jüri toplantısında 7 ülkeden 9 sanatçının sempozyuma katılımına karar verilmişti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 10:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83