Başkan Yücel'den 'Devlet' teşekkürü

Başkan Yücel Basın mensuplarına açıklama yaparak MHP Lideri Bahçeli’ye teşekkür ederek hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

Başkan Yücel'den 'Devlet' teşekkürü
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel makamında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yücel “Geçen hafta yoğun bir program geçirdik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli divanı, il ve ilçe teşkilatlarına göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bende bu vesile ile sayın genel başkanımızın 9 Aralıkta Alanya ziyareti oldu. Alanya ziyaretinde Alanya’nın kaderini değiştirecek bazı projelerle ilgili hem kendisine bilgi verdik hem de ileri ki zamanlardaki hedefleri kendilerine aktardık. Bu vesile ile Belediye sarayımızın temel atma programını, Türkiye'deki yerel kamu kurum ve kuruşlar içeresindeki yenilenebilir enerjideki en büyük proje olan GES projesinin açışını gerçekleştirdik. Ardından  belediyemize kazandırdığımız 44 tane yeni aracın duasına katıldı. Sayın genel başkanımızın da buradan da Alanya'nın önemli bölge olduğunu dile getirdi. Buradan da tüm dünyaya mesajlar verdi. Buda gösteriyor ki sayın genel başkanımızın hem Alanya hem de Alanya halkına verdiği değeri ifade ediyor. Böylelikle de her konuşmasında haykıra haykıra diyor ki Alanya'nın artık il olması gerektiğini bizzat basın aracılıyla tüm ulusa söylemiş oldu. Bu vesile ile basın aracılıyla Alanya halkına ve genel başkanımıza göstermiş olduğu teveccühten ve o günkü belediyemizin organizasyona katılımından dolayı ve tebriklerinden dolayı herkese çok çok teşekkür ediyorum.“ şeklinde konuştu. 

Yücel sözlerine şu şekilde devam etti: “2018'de de Allah izin verirse bu projeleri ivme, büyüdükçe iyi hizmetler ürettikçe, güçlendikçe, büyüyen büyüdükçe de daha iyi hizmet yolları önünü açan bir belediye olarak hedefimize doğru devam ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 17:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83