Başkan Yücel'den düğün salonu müjdesi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sanayi çarşısında yapılan düzenlemeler için teşekkür ettiği Başkan Yücel, “ Elimizden gelenin fazlasını esnaflarımız ve vatandaşlarımız için yapamaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yücel'den düğün salonu müjdesi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Konaklı Sanayi Sitesi esnaflarının düzenlediği kahvaltılı toplantıya katıldı. Esnaflar, “Hiç talebimiz olmadığı halde Belediye Başkanımız sanayi çarşısının yeniden dizayn edilmesi yolunda talimat vermiş. Başkanımızın talimatı ile başta yağmursuyu giderleri ve yollarımız yapılarak sanayinin yolları sıcak asfalt ile kaplandı. Sanayi sitesi ve bölgemizde yapılan hizmetler ve yatırımlar için Başkanımıza teşekkür etmek için böyle bir toplantı düzenledik. Hizmetleri için kendilerine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

YÜCEL: “KONAKLI VE GÜNEY DÜĞÜN SALONU 2018 YILINDA HİZMETE GİRECEK”

Konaklı Sanayi esnafına davetleri için teşekkür eden Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın mutluluğu için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde, kısa vadeli projelerle yol, altyapı ve sosyal tesis ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılıyoruz. Merkezde ise daha uzun vadeli projelerle Alanya’nın marka değerini artırma çabası içerisindeyiz. Bu yaz batı bölgelerimizin yaylalarındaydık. Bu konudaki hizmetlerimiz devam edecek. Ayrıca Konaklı Mahallelimize 9 bin metrekare bir alanda, içerisinde eşgilik düğün salonlarının da olduğu bir sosyal tesisi bu yıl içerisinde kazandıracağız. Güney Mahallesi’nde ise düğün salonunun perde istinat duvarları tamamlandı. Ocak ayı içerisinde düğün salonu ihalesini yapacağız. Bölgede sadece yol, altyapı değil, aynı zamanda insanlarımızın sosyal tesis ihtiyaçlarını da mahalle ayrımı gözetmeden karşılıyoruz. İnşallah bu yılın sonunda toplantılarımızı, düğünlerinizi Konaklı ve Güney düğün salonlarında yapacağız. Davetiniz için tekrar teşekkür ederek, hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 15:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83