Başkan Yücel'den erken seçim yorumu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, erken seçim hakkında konuştu. Yücel ayrıca turizm festivalinin seçimler dolayısıyla erteleneceğini söyledi.

Başkan Yücel'den erken seçim yorumu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bugün Alanya Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen encümen toplantısı sonrası konuştu. Başkan Yücel, birimlerden gelen konuşarı değerlendirdiklerini ve bazı ihaleleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

CUMA PAZARI İHALESİ YAPILACAK

Başkan Yücel daha sonra geçtiğimiz gün açılışı yapılan Alanya Kapalı Salı Pazarı hakkında konuştu. Halkın büyük ilgi gösterdiğini belirten Başkan Yücel, "Bu hafta içerisinde Kapalı Salı Pazarımızın açılışını yaptık ve bölgesel olarakta gerçekten ihtiyaç olduğunu açılış esnasında halkımızın teveccühünden anlamış olduk. Hem pazarcı esnaflarımız hemde çiftçilerimizin ihtiyacı olduğunu bununla birlikte de gerek Avsallar olsun gerekse de Alanya Merkezdeki Cuma Pazarına haklın ihtiyacı oldğunu anlamış olduk. En kısa zaman buralarında ihalelerini yapıp hizmete açmayı hesaplıyoruz. Bu zaman zarfı içerisinde hesabımızı tutturacağımıza inanıyoruz." dedi.

İREM DERİCİ KONSERİ

Yücel daha sonra tüm Alanya halkına davette bulundu:

"Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan'da çocuk festivali yapıyoruz. 7 ülkedende katılımcılarımız var ve gün boyu sürecek. 23 Nisan günü Devlet Bahçeli Yaşam Alanı Tavşandamı'nın da açılışını yapacağız. 16.30'da etkinlikler başlayacak ve 21.00'da İrem Derici konseri başlayacak. O gün de tüm halkımızı açılışa davet ediyoruz."

ALANYASPOR MAÇINA DAVET

Aytemiz Alanyaspor'un 21 Nisan tarihinde çıkacağı kritik Galatasaray mücadelesi hakkında konuşan yücel, "Herşeyden önemlisi de Alanyamızın marka değeri olan Alanyaspor ile Galatasaray'ın maçı var. 21 Nisan Cumartesi günü tüm Alanya halkını bu maça davet ediyoruz. Alanyaspor bizim ortak değerimiz, hepimiz buna sahip çıkmalıyız ve çıkacağız. Tüm Alanya halkını o gün maçta görmek istiyoruz. Alanyaspor'a destek vermelerini bekliyoruz." diye konuştu.

ERKEN SEÇİM YORUMU

Gazetecilerin dün alınan erken seçim kararı hakkında yorumlarda bulunan Başkan Yücel, "Ülke gündemine bomba gibi düşen bir erken seçim kararı alındı. Biz bu erken seçimin ülkemize, milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Gelecek sürecin neler göstereceğini bugünden konuşmak olmaz, şu bir kaç gün geçtikten sonra tabi ki bizde genel merkezimizin aldığı kararlar doğrultusunda bölgesel olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. Başkan Yücel ayrıca, "Festivali mutlaka etkileyeceğiz. O günlerde seçim yasaklar başlıyor. 23'ünde seçim yasağı var biz festivalimizi ileri bir tarihe öteleyeceğiz. Bunun da zamanını bir kaç gün içerisinde sizlerle paylaşacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 14:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83