Başkan Yücel'den Kurban Bayramı mesajı

Yarın idrak edilecek mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bütün İslam aleminin ve vatandaşların bayramını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Yücel'den Kurban Bayramı mesajı
Bayramların paylaşma, şefkat ve hoşgörü duygularının zirveye ulaştığı önemli günler olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Yarın idrak etmeye başlayacağımız mübarek Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu özel ve önemli günlerde milletimizin birlik ve beraberliği, paylaşma ve dayanışma ruhu daha da güçleniyor. Sosyal dayanışma duygusunun kuvvetlendiği bayramlarımız, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını da pekiştiriyor. Bayramlarımız, dargınların barıştığı, dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin en güzelinin yaşandığı müstesna günlerdir.

Bayramların maneviyatına uygun davranıp ihtiyaç sahiplerini unutmamalıyız; onlardan sevgi ve desteğimizi esirgememeliyiz. Akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizleri de yalnız bırakmayıp onları da ziyaret ederek hep birlikte bayramı bayram ruhuna uygun yaşamalıyız.

Kurban Bayramımızın, Alanyamız, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor; daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 13:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83