Başkan Yücel'den o mahalleye yeni park

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi’ne çok kapsamlı yeni bir park daha kazandırıyor.

Başkan Yücel'den o mahalleye yeni park
2841 metrekarelik alana yapılacak olan parkın projesinin hazırlandığını ve ihalesinin yapıldığını açıklayan Belediye Başkanı Yücel; “Konaklı Mahallemize halkımızın rahatça dinlenebileceği, çocuklarımızın gönüllerince eğlenebileceği bir park kazandırıyoruz. En kısa sürede yapımına başlayacağız. Konaklı halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun.” dedi.

“KONAKLI’YA MUHTEŞEM BİR PARK KAZANDIRACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi’ne park müjdesi verdi. Kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Dinlenme, eğlence, oyun ve spor alanlarıyla Konaklı’ya muhteşem bir park kazandıracağız. Parkta vatandaşlarımız için her şey düşünülmüş durumda.  İhalesini gerçekleştirdik. Bu projenin iş bitim bedeli 950.000 TL‘dir. En kısa zamanda yapım çalışmasına başlayacağız.” dedi.

PARKTA HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Yapılacak olan bu modern parkın içerisinde oyun grupları, trambolin, ipli tırmanma oyun grubu, halatlı salıncak, ahşap oyun grupları, eğitim bisikleti, tahterevalli, salıncak, minyatür atlı karınca, zıp zıp, pergolalar, oturma alanları, tuvaletler, büfe, fitness aletleri ve basketbol sahası yer alacak.

“5 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK”

Parkın 5 ay gibi kısa süre içinde bitirilip bölge halkının hizmetine sunulacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam edecek.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83