Başkan Yücel'den tüm Alanya'ya davet var

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel plaj futbolu ve caz konserlerine tüm Alanya'ya davet etti.

Başkan Yücel'den tüm Alanya'ya davet var
Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda birimlerden gelen konular ele alınırken, belediye ye ait bazı mülkiyetlerinde ihaleleri yapılarak kiraya verildi. 

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Yücel sözlerine hicri yılbaşı ve Muallak ayının gelişini kutlayarak başladı. Başkan Yücel yeni hicri yılının ülkemiz, bölgemiz ve islam alemi için barış ve huzur getirmesini diledi. 

"BEN DE HERGÜN KEYİFLE İZLİYORUM"

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenecek olan TFF Plaj Futbolu Ligi Finalleri başlıyor. Konuyla ilgili kounşan Başkan Yücel finallerin Alanya Belediye Binası arkasında bulunan Galip Dere Plajı'nda yapılacağını belirtti. Başkan Yücel, "Buradan tüm halkımızı davet ediyorum. Güzel maçlar oluyor, güzel müsabakalar seyrediyoruz. Futbol zevki olan, futboldan tat almak isteyen vatandaşlarımız gelip müsabakaları izleyebilirler. Ben de her gün oradayım. Her gün de keyifli bir şekilde izliyorum." dedi.

CAZ FESTİVALİNE DAVET

Caz tutkunlarının heyecanla beklediği 14. Alanya Uluslararası Caz Günleri, 21 Eylül Perşembe Günü (bugün) saat 20.30’da Selen Beytekin konseri ile başlıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, "Alanyamızın tanıtımında çok büyük öncülük yapan 14. Alanya Uluslararası Caz Günleri bugün akşam başlıyor. 21’inde başlayıp 22, 23 ve 24’üne kadar sürecek. 4 gün boyunca Alanya Kızılkule meydanında düzenleyeceğimiz, 14’üncü Alanya Uluslararası Caz Günleri’ne tüm halkımızı davet ediyorum. Müzik evrenseldir. Müziğin her türden ve her şekilde dinleyici ve izleyici kitlesi vardır. Ben tüm caz severleri de 8’den 12’ye kadar konser alanına davet ediyorum." dye konuştu. 

14. Alanya Uluslararası Caz Günleri'nin Alanya tanıtımı için olan öneminden bahseden Başkan Yücel, "Alanya Caz Günleri Alanya’nın marka değerini arttıracak ve Alanya’nın tanıtımına çok önemli bir şekilde katkı sağlayacak. Ülkemizin dört bir yanından izleyiciler var. Günü birlik ve 3 günlük, 4 günlük Alanya’ya gelecekler var. Dünyanın önde gelen ünlü sanatçıları da burada izleyici kitleleri ile buluşacak. Bu da Alanya için çok önemli günlerden birisidir." diye konuştu.

"TURİZM TOPLANTILARI VERİMLİ OLDU"

Alanya Belediye ve ALTİD önderliğine organize edilen turizm istişare toplantıları dün sona ermişti. Yapılan toplantıların oldukça verimli geçtiğni belirten Başkan Yücel, "ben her zaman her yerde söylediğim gibi turizmi Dünya'da en iyi yapan 5 ülkeden birisiyiz. Gerek ülkemizin coğrafi konumu, güneşi, denizi, kumu, tarihi, kültürü ve her şeyden önemlisi hizmet sektörü ve mutfak kültürünün en iyi olduğu yerlerden ve tüm dünyadaki konaklama tesislerinin de en iyisinin Türkiye'de olduğundan yanayım. 2016 krizinden itibaren bu yıl gözle görülen bir çıkış var ama bu yeterli mi? Yeterli değil. Biz de bunu turizmcilerin ve STK’ların bölgesel olarak ALTİD’in başkanlığında batıdaki birlikler ve doğudaki birliklerle beraber 5 ayrı grup toplantısı yaptık. Her hafta bir grupla yaptık. En son toplantı olarak doğu bölgesi Kestel, Mahmutlar ve Kargıcak bölgesinin toplantılarını yaptık. Kronikleşmiş sorunları burada çözebilmek noktasında yetkililere iletilmek üzere raporlar hazırlayıp, bir nebze bölgemizde yaşayan esnafımıza, halka faydalı olabilecek projeler üretmek üzere yapıldı bu toplantılar. Toplantılarda kamu kurum ve kuruluşlarının bilmesi gerekenleri, devlet büyüklerinin bilmesi gerekenleri rapor ederek, bir de dünya turizminde Türkiye’nin önemini daha da arttıracak bir  şekilde proje, fuar, tanıtım çalışmaları yaptık. Bu çalışmaların devamını getireceğiz." diyerek sözlerini noktaladı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 12:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83