Başkan Yücel'den üniversite ziyaretleri

Mahalle muhtarları ile Makedonya'da bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Üsküp'de Yunus Emre Enstitüsü’nü ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Başkan Yücel'den üniversite ziyaretleri
Mahalle muhtarlarının da katıldığı kültür gezisinin 3. gününde Üsküp'te bir dizi temaslarda bulunan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, resmi ziyaretlerin ardından muhtarlarla birlikte Matka Ulusal Parkı’nı gezdi. Birim müdürleri ile birlikte Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret eden Başkan Yücel'i burada Üsküp Müdürü Doktor Şemsettin Şeker karşıladı. Şeker Başkan Yücel'e buradaki faaliyetlerini anlattı. Karşılıklı fikir ve görüş alışverişinin ardından Başkan Yücel, Şeker'e Alanya tablosu takdim etti.

Üsküp'te resmi ziyaretlerine devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, daha sonra Uluslararası Vizyon Üniversitesi’ni ziyaret etti. Burada Rektör Yardımcısı Doçent Doktor Abdulmecit Nuredin, Üniversitenin Vakıf Başkanı Mefail Recep, bölüm hocası Doktor Mükren Şaban ile görüşen Başkan Yücel, ipek kozasından hediyeler takdim etti. Başkan Yücel'e üniversite ziyaretinde Üsküp'de bulunan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy'da eşlik etti. 

MAHALLE MUHTARLARI KANYONU GEZDİ

Kültür gezisinin 3. gününde Üsküp'te bulunan Matsa Ulusal Parkı'nı ziyaret eden mahalle muhtarları burada Matka Kanyonu'nu gezdi. Kanyonda yürüyüş yapan mahalle muhtarları tarihi yerleri de gezme fırsatı buldu. Başkan Yücel ile kanyonda hatıra fotoğrafı çektiren mahalle muhtarları Üsküp'ü ve tarihi mekanlarını çok beğendiklerini belirttiler. 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 16:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83