Başkan Yücel'den yoğun bayram mesaisi

Başkan Yücel'den yoğun bayram mesaisi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı’nın ilk gününü yoğun tempoyla geçirdi.
Sabahın erken saatlerinde Alanya Belediyesi Kurban Kesim Yerleri’ni gezen Başkan Yücel, öğleden sonra ise önce MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Alanya İlçe Teşkilatı’nın Bayramlaşma programına katıldı. Ardından Alanya Kültür Merkezi’ne geçen Başkan Yücel, resmi bayramlaşma programına katılarak protokol ve vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Yücel, daha sonra huzurevi ve cezaevine de bayram ziyareti gerçekleştirdi.

HAYVAN KESİM YERLERİNE YOĞUN İLGİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, günün erken saatlerinde alana inerek 5 noktada hizmet veren Alanya Belediyesi Kurban Kesim Yerleri’ni tek tek ziyaret ederek hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de personeline kolaylıklar diledi. Mahmutlar, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Çıplaklı, Eşgilik ve Payallar’da bulunan Hayvan Kesim Yerleri’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken verilen hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Yücel ve ekibine teşekkür etti.

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in öğleden sonra ilk durağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe teşkilatı oldu. Saat 13.30’da parti binası önünde düzenlenen programa katılan Başkan Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Antalya eski Milletvekili Hüseyin Yıldız, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut, MHP’li Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri ve partililerle bayramlaştı.

VATANDAŞLAR VE PROTOKOL KATILDI

Belediye Başkanı Yücel partideki bayramlaşmanın ardından Alanya Kültür Merkezi’ne geçti. Saat 14.00’de düzenlenen resmi bayramlaşma törenine Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, STK temsilcileri, kamu kurumlarının birim amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

YÜCEL, HUZUREVİ’NDE YAŞLILARIN HAYIR DUASINI ALDI

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Alanya Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşan Başkan Yücel, büyüklerin ellerini öperken onlarla bol bol sohbet etti.

YÜCEL: “BİR DAHAKİ BAYRAMDA AİLELERİNİZLE OLMANIZI DİLERİM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in son durağı, Alanya Cumhuriyet Başsavcı vekili Ubeydullah Karasoy, İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba’yla birlikte Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu oldu. Başkan Yücel, burada cezaevi personeli ve hükümlülerle bayramlaştı. Kader mahkumlarının taleplerini dinleyen Başkan Yücel; “Taleplerinizi değerlendirerek ivedilikle yerine getireceğiz. Çeşitli nedenlerle buradasınız ama umuyorum ki bir dahaki bayram ailelerinizle bir arada yuvanızda olursunuz.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2019, 23:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83