Başkan Yücel dev bayrağı anında yeniledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatı ile Çayboğazı ile Sericel yaylaları arasında bulunan dev bayrak yenilendi.

Başkan Yücel dev bayrağı anında yeniledi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve kurmayları geçtiğimiz hafta sonu Alanya'nın batısında bulunan 26 yaylaya çıkarma yapmışlardı. Yaylalarda vatandaşlarla buluşan Başkan Yücel sorunları dinlemiş ve çözüm için talimatlarını vermişti. 

Sericek ve Çayboğazı yaylaları sakinleri iki yayla arasında bulunan dev Türk Bayrağı'nın oldukça eskidğini belirtmiş ve yenilenmesini talep etmişlerdi. Vatandaşların bu isteğini geri çevirmeyen Başkany Yücel, başkan yardımcıları Adem Er ve Mehmet Kula'ya talimat vererek yeni bayrak asılmasını istemişti. 

Konuyla ilgili harekete geçen Adem Er ve Mehmet Kula dev bir Türk Bayrağı temin ederek, bayrağı Konaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne teslim ettiler. Dernek aracılığıyla yaylaya çıkartılan bayrak asıldı ve Torosların zirvesinde dalgalanmaya başladı.

Konaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Uyar bayrağın yenilenmesinde emeği geçen isimlere başta Başkan Yücel olmak üzere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2018, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83