Başkan Yücel down sendromlu gençleri unutmadı

Alanya Belediyesi tarafından Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında, Down Sendromlu bireyler ve aileleri ile farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

Başkan Yücel down sendromlu gençleri unutmadı
Antalya Valisi Münir Karaoğlu’nu Alanya Kemal Atlı Kültür Evinde karşılayan down sendromlu bireyler 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında şehir merkezinde farkındalık yürüyüşü düzenledi.

Alanya Belediyesi Engelsiz park ve Yaşam Merkezi uzman personellerinin eşlik ettiği farkındalık yürüyüşünde Down sendromlu bireyler ve aileleri vatandaşlara gül dağıtarak günün anlam ve önemini aktardılar. Farkındalık yürüyüşünün ardından Damlataş Mağarasına gezi yapıldı. Mağaranın özellikleri hakkında down sendromlu çocuklara bilgi verildi.

YAŞLI VATANDAŞLARA TELEFERİK GEZİSİ

18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında da bir dizi etkinlik düzenleyen Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Alanya Evi müdavimlerine teleferik gezisi düzenledi.

Sabah kahvaltısı ve müzik eşliğinde eğlence ile başlayan programda Alanya Kalesinden teleferik alanına kadar doğa yürüyüşü yapıldı. Alanya'nın tarihi kültürel mekanları hakkında bilgiler verilerek, gerçekleştirilen yürüyüş teleferik gezisi ile son buldu.

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ve Sağlık Personellerinin eşlik ettiği gezide hem bir araya gelmenin hem de böyle bir organizasyonun içinde olmanın mutluluğunu yaşayan yaşlılar, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83