Başkan Yücel'e Alara'da sevgi seli

Alara Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın ortak Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, "Bir Alanyamız var diye çıktığımız bu yolda Alanya'ya en iyi hizmeti getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yücel'e Alara'da sevgi seli

Göreve geldiği günden bu yana yürüttüğü hizmetlerler Alanya halkının gönlünde taht kuran Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Alanya Belediye Başkanı Adayı Adem Murat Yücel, mahalle gezilerine devam ediyor. Alara Mahallesi'ne ziyarette bulunarak bölge sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yücel'e Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Alara Mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Yücel, büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

'DAHA GÜÇLÜ BİR ALANYA İÇİN ELELE OLALIM'

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan programın açılışında yaptığı konuşmada, "Alanya'yı bugüne kadar Türkiye'nin en çok konuşulan, marka şehirlerinden birisi haline getiren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, şimdi sizlerin yeniden teveccühleriyle daha güçlü daha sağlam bir şekilde Alanya Belediye Başkanlığı görevine MHP ve Ak Parti'nin birlikte oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak geleceğinden şüphemiz yok. Geride bıraktığımız bu 5 yılda Alanya'nın çehresini değiştiren projeleri tek tek başarıyla gerçekleştiren başkanımız yeni dönemde de yeni vizyon projelerle sizlere hizmet etmek istiyor. Alanya'da Adem Murat Yücel, Antalya'da Menderes Türel diyerek hizmetlerin en hızlı ve en iyi şekilde gelmesi için çalışıyoruz" dedi.

banner111

'HİZMETLERİMİZ İKTİDAR GÜCÜYLE KATLANACAK'

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "15 Temmuz hain darbe girişimiyle başlayan birlikteliğimiz ebediyete kadar sürecek. Bu çalışmalar kapsamında 31 Mart Yerel Seçimleri'ne de birlikte girmiş bulunmaktayız. Ak Parti ve MHP olarak Alanya'da ortak bir aday çıkardık ve bugüne kadar yürüttüğü başarılı projelerle Adem Murat Yücel'in arkasında durduk. Antalya'da da Ak Parti'nin adayı Menderes Türel Başkanımızı destekliyoruz. Burada tek tek yapılan yatırımları saymak mümkün olmaz. Alanya ve Antalya'da hizmetlerimiz iktidarımızın gücüyle sürecek. Alanya Belediye Başkanımızın 5 yılda kırsala ve merkeze yaptığı hizmetleri en iyi sizler biliyorsunuz. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde bu hizmetlerin devamı için destek vereceğinizden hiç şüphemiz yok" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YÜCEL: "ALANYA GIPTA İLE GÖSTERİLEN BİR ŞEHİR OLDU"

Alara halkının yoğun alkışları arasında konuşmasını gerçekleştiren Başkan Adem Murat Yücel de, "Her şeyin telafisi var ama zamanın telafisi yok. 5 yıl önce yine sizlerin karşısına seçim için çıkmıştım. 5 yıl aktı gitti. 5 yıl önce size verdiğimiz sözler olmuştu, hemen hemen hepsini bugüne kadar gerçekleştirdik. 4-5 dönem muhtarlık yapan arkadaşlarımız var sağ olsunlar, 'Bugüne kadar aldığımız hizmetlerin hepsini sizden 5 yılda aldık' diyorlar. Bu görev süremizde hepinizin gönlünde bir yerlere dokunduğumuzu düşünüyoruz. Alanya'nın ve Alanyalıların geleceğini planlamak için koşturduk. Sizlerin teveccühleriyle de koşturmaya devam etmek istiyoruz. Dünyanın neresine giderseniz gidin gıpta ile gösterilen bir şehir oluşturduk. Alanya Belediyesi 5 yıl içerisinde en iyi yapılanan ve en iyi bütçeye sahip bir şehir olmayı başardı. İyi gününde de kötü gününde de halkının yanında olan bir dönem başlattık. Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizi günün şartlarına en uygun hale getirdik" dedi.

'YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR'

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Yücel, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Ben bugüne kadar yaptığımız hizmetleri burada tekrar anlatmayacağım. Gazetelerden, televizyonlardan, sosyal medyadan görüyorsunuz. Alanya Belediyesi, bölgesinde, Türkiye'de hatta dünya genelinde yarışan bir şehir haline geldi. Bu vizyon bizde var. Allah'a çok şüküğr Cumhur İttifakı'yla bu dönemde daha güçlüyüz. Teşkilatlarımızla birlikte en iyi hizmeti yapacağımıza inanıyoruz. Vizyoner projelerle Alanya'yı daha ileriye taşıyacağız. MHP'nin hizmet, Ak Parti'nin de gönül belediyeciliğini birleştirerek Alanya'yı daha da yukarılara taşıyacağız. Alanya'yı bugüne kadar sizlerle yönettik, sizlerle yönetmeye devam edeceğiz. Merkezlerde ne yaptıysak aynılarını mahallelere, mahallelere ne yaptıysak yaylalara da yapmayı hedefliyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışını tüm kademelerimizde şiar haline getirdik." Program konuşmaların ardından soru-cevap şeklinde devam etti. Mahalle halkının soru, istek ve önerilerini dinleyerek not alan ve belediyenin hizmet sınırları çerçevesinde yapılabilecekleri aktaran Başkan Yücel, hizmet akışının süreceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 13:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83