Başkan Yücel'e 'altın kepçe' hediye ettiler

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Altın Kepçe Aşçılar Derneği (AKPAD) Üyelerinin ziyaretinde Mutfak Mirası Alanya’nın korunması ve gastronomi turizminin geliştirilmesi için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Başkan Yücel'e 'altın kepçe' hediye ettiler
Altın Kepçe Aşçılar Derneği yönetim kurulu, Dernek Başkanı Fatih Saray başkanlığında, 6. Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’na desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Saray, Başkan Yücel’e teşekkür belgesi takdim ederek, derneğin simgesi olarak bir de altın kepçe hediye etti.

Derneğin ziyaretinde konuşan Başkan Yücel, 6. Yemek Yarışmasının çok başarılı geçtiğine dikkat çekerek, Mutfak Mirası Alanya projesinin korunması ve gastronomi turizminin Alanya’da geliştirilmesi için daha çok çalışacaklarını söyledi.

“ALANYA’NIN HERŞEYE İHTİYACI VAR”

Alanya’nın bir dünya şehri olduğunu söyleyen Başkan Yücel; “Şehrimizin her şeye ihtiyacı var. Turizme, tarıma, tanıtıma, sosyal ve kültürel etkinliklere her şeye ihtiyacı var. Çünkü burası bir dünya şehri.  STK’lar da yerel yönetimlerde şehirdeki idareciler de vatandaşta herkes elini taşın altına koymalı. Bütünleştirici olmalıyız; birlikte hareket etmeliyiz. Belediyemizle birlikte Altın Kepçe Aşçılar Derneği de 6. Yemek Yarışması’nda büyük çaba sarf ederek başarılı bir organizasyon sergiledik.” dedi.

615 AŞÇI YARIŞMIŞTI

Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Aşçılar Derneği iş birliğiyle bu yıl 27-28-29 Ekim tarihleri arasında Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde 5 kategoriden oluşan yarışmaya yurt içi ve yurt dışından 615 aşçı katılmıştı.  Hazırlanan yemekler hem lezzet hem de sunum açısından gurmeler tarafında puanlanarak en iyi aşçılar belirlenmişti.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83