BAŞKAN YÜCEL'E KARDEŞ ZİYARETİ

Alanya'nın Litvanya'daki kardeş şehri Trakai Belediye Başkanı Edita Rudeliene, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e, resmi bir ziyarette bulunarak, görüş alış-verişi yaptı.

BAŞKAN YÜCEL'E KARDEŞ ZİYARETİ
Litvanya'da yapılan son yerel seçimlerde halk tarafından doğrudan seçilen ilk Belediye Başkanı olan Rudeline Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Trakai Belediye Başkanı Edita Rudeliene, "Alanya ile 2016'da yapmayı hedeflediğimiz projeleri görüşmek üzere mevkidaşım Alanya Belediye Başkanı Sayın  Adem Murat Yücel'in daveti üzerine Alanya'dayız. 2016 yılı Alanya ve Trakai için kardeşliğimizin 10'uncu yılı olacak. Bu nedenle karşılıklı yapacağımız proje ve organizasyonları konuşuyoruz. 2016'da Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel'i Trakai'de Türk Festivali yapmak üzere davet ettik. Alanya'dan dostlarımızı aramızda görmek ve kültürel alışverişte bulunmak ayrıca karşılıklı olarak projeler yapmak güzel olacak" dedi. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de "Litvan kardeş şehrimiz Trakai Belediye Başkanımız Sayın Edita Rudeliene'ye davetimizi kabul edip Alanya'ya geldikleri için teşekkür ederim. 2016'da Trakai ile kardeşlikte 10'uncu yılı kutlayacağız. Alanya ve Trakai'de işbirliği içinde çeşitli etkinlikler planlıyoruz. Sayın Başkan'ın daveti ile Haziran'da Trakai'de çok güzel bir Festivali birlikte tertipleyeceğiz. Türk kültürünü en güzel şekilde organize ederek, tanıtıma kardeş şehrimizin desteğiyle farklı bir boyut ve destek sağlamış olacağız.  Bu anlamda Trakai Belediye Başkanı mevkidaşım Sayın Edita Rudeliene'ye, Trakai Belediye meclisine ve çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Her iki başkan da ziyaret sonunda birbirlerine Alanya ve Trakai'yi tanıtıcı hediyeler verdiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 16:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83