Başkan Yücel engelleri tek tek kaldırıyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri bünyesinde oluşturulan bir ekip özellikle engelli ve yaşlı vatandaşların yol ve ulaşım taleplerini anında yerine getiriyor.

Başkan Yücel engelleri tek tek kaldırıyor
Çalışmalar kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Süleymanlar ve Türktaş  Mahallesi’nde engelli olan ve evine giriş çıkışlarda sorun yaşayan Yaşar Aydın, Türktaş Tefekli Ağaç Mevkiinde görme engelli Mehmet Tülü, Bük Mevkiinde engelli Ahmet ve Zeynep Çay ile Hasan Işık’ın evlerine yeni yol yapılarak ulaşım sorunları çözüldü.

Türktaş Mahallesi Muhtarı Mehmet Arıkan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, engelli ve yaşlı vatandaşlara sahip çıktığını belirterek, “Başkanımız hizmetleri vatandaşlarımızın ayaklarına kadar getiriyor. Özellikle bölgemizde yaşayan engelli vatandaşların sorunlarını ilettiğimizde ayrı bir özen gösteriyor. Adem Murat Yücel Başkanımız olmasa bizim mahallelinin yüzüne bakacak durumumuz yoktu. Allah razı olsun onun sayesinde vatandaşlarımızın işini görüyoruz. Başkanımıza mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 10:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83