BAŞKAN YÜCEL'İN ÇAVUŞOĞLU SEVİNCİ

Yeni kabinede tekrar Dışişleri Bakanlığı'na getirilen Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'na başarılar dileyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çavuşoğlu'nun bakan olmasının bölge için sevindirici olduğunu söyledi.

BAŞKAN YÜCEL'İN ÇAVUŞOĞLU SEVİNCİ

 Alanya Belediye encümeni Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında toplandı.

banner111
Birimlerden gelen evrakların görüşülüp karara bağlandığı toplantı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, 64. Hükümet'in hayırlı olmasını diledi. Başkan Yücel, yeni kabinede tekrar Dışişleri Bakanlığı'na getirilen Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'na da başarılar diledi. Çavuşoğlu'nun bakan olmasının bölge için sevindirici olduğunu söyledi.

BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNİN YANINDAYIZ

Başkan Yücel, Suriye'de Bayırbucak Türkmenlerine karşı sürdürülen saldırılardan dolayı üzüntü duyduklarını belirterek, “Saldırıların bir an önce sona ermesini diliyoruz. Türk milleti olarak Türkmen kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

UÇAK KRİZİNİN ARDINDAN GEREKLİ DİPLOMATİK ADIMLAR ATILIYOR

Rusya ile yaşanan uçak krizi ve turizmcilerin endişeleri üzerine de konuşan Yücel, "Dışişleri düzeyinde krizin fazla büyümemesi için gerekli diplomatik adımlar atılıyor. Krizin büyümeyeceğini umuyoruz. Ancak toprak bütünlüğümüz her şeyden önce gelir”  diye konuştu.

BELEDİYE KIŞA HAZIR. EKİPLERİMİZ HALKIMIZIN HİZMETİNDEDİR

Belediyenin kış hazırlıkları hakkında da bilgi veren Başkan Yücel,yaklaşık 2 aydan bu yana kış hazırlıkları kapsamında menfez ve yağmur suyu drenajlarının gerekli temizliğinin yapıldığını kaydetti. İlçe genelinde temizlik çalışmalarının yanı sıra altyapı eksikliği bulunan bölgelerde altyapı çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Yücel, ”Herhangi doğal bir afet olmadığı takdirde Alanya’da altyapı sorunu yok. Demirtaş’ta bir ay önce meydana gelen sel baskınlarından sonra gerekli çalışmalar yapıldı. Sorunsuz bir kış geçirilmesi için ekiplerimiz her an oluşabilecek tüm olumsuzluklarda halkımızın emrindedir” dedi.

ÖDEME NOKTALARI HAFTA SONU AÇIK OLACAK 

30 Kasım Pazartesi günü Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi taksitlerinin son günü olduğunu hatırlatan Başkan Yücel, vatandaşların gecikmeden dolayı cezai bir işleme tabii olmamaları için hafta sonu da tüm ödeme ofislerinin açık olacağını duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 16:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83