Başkan Yücel'in rüya projesine muhteşem açılış

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara armağan ettiği Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, ünlü pop sanatçısı İrem Derici’nin muhteşem konseri ile hizmete girdi.

Başkan Yücel'in rüya projesine muhteşem açılış
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya’ya kazandırdığı, Tavşandamı Mevkii’nde 50 bin metrekarelik alana inşa edilen dev yaşam alanı muhteşem bir açılış töreni ve ünlü sanatçı İrem Derici'nin verdiği konserle hizmete açıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel yapılan açılış törenine MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, oda başkanları ile muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

“ALANYA’NIN YENİ DEĞERİ, YENİ CAZİBE MERKEZİ”

Konser öncesi açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "6.5 milyonluk yatırımla Alanya’mıza kazandırdığımız Devlet Bahçeli Sosyal Yaşam Alanı, Alanya’mızın değerine değer katacak yeni bir cazibe merkezidir. Alanya’yı her zaman el üstünde tutan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin adını verdiğimiz Sosyal Yaşam Alanımız, bugün Alanya’ya çok yakışan yapısıyla tüm kente kapılarını açıyor.” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’YE MODEL OLABİLECEK ÖRNEK BİR TESİS”

“Sosyal Yaşam Alanımız, görsel zenginliği, manzarası ve sunduğu imkânlarla Antalya’ya ve hatta Türkiye’ye model oluşturabilecek örnek bir tesistir.” şeklinde sözlerini sürdüren Belediye Başkanı Yücel, “Tavşandamı’nda 50 bin metrekare alana inşa ettiğimiz Sosyal Yaşam Alanımız, çocuklarımızın gönlünce eğleneceği, halkımızın en keyifli zamanlarını geçireceği, nezih bir mekân olarak yıllarca Alanya halkımıza hizmet verecektir.” dedi.

“KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ”

Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi’ni, her geçen gün kendi hızına yeni bir hız ekleyerek, kendiyle yarışan bir belediye haline getirdik. Bir şehrin değişimine ve dönüşümüne birlikte şahitlik ediyoruz. Demirtaş Kültür Merkezi’ni ve Kapalı Salı Pazarı’nı hizmete açtık. İnşallah önümüzdeki günlerde de birçok hizmetlerimizin temel atma ve açılış törenlerinde sizlerle birlikte olacağız." dedi.

“BİZ GÖNÜL ALMASINI BİLİRİZ AH ALMASINI BİLMEYİZ”

“Biz gönülleri feth ede ede buralara geldik. Biz, “ah” almasını bilmeyiz, biz gönül almasını biliriz.” diyen Belediye Başkanı Yücel, Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye öğüdünü okudu ve Hz. Ömer’in adalet anlayışını örnek aldıklarını söyledi.

“HALKIMIZ BİZİ “HAKSIZLIKLARI, BASKILARI KALDIRSIN, ADALETLİ YÖNETSİN” DİYE SEÇTİ, 4 YILDA ONLARIN BU GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMADIK”

Alanya halkının kendilerine duyduğu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadıklarını belirten Belediye Başkanı Yücel, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Halkımız bizi, eşit, adaletli, hoşgörülü yöneteceğimize inandığı için; haksızlıkları, baskıları ortadan kaldıracağımıza inandığı için Kestel’den Alanya’ya taşıdı. Biz, hiçbir zaman onların bizlere duyduğu güveni boşa çıkarmadık.”

“EN ÜCRA KÖŞEDEKİ VATANDAŞIMIZIN HALİNİ SORDUK”

“Alanya’nın en ücra köşesinde yaşayan tek bir insan olsa bile O’nun elini öptük, halini sorduk, derdini dinledik. Yarasına merhem olmaya çalıştık. 37 yıllık Teleferik hayalini gerçekleştirirken, Bayır Mahallemizdeki Hüseyin amcamızın evine sağlık ekibimizle gittik; tansiyonunu ölçtük, ilaçlarını verdik. Alanya merkezde Güneş Enerji Santrali’ni hizmete açarken, Soğukpınar’da yolu olmadığı için evinden çıkamayan engelli Mehmet kardeşimizin evinin önündeki engelleri kaldırdık. Alanya’ya Kapalı Pazar Yeri’ni kazandırırken, Demirtaş Mahallemizde evi yanan Emine teyzemizin evini yeniledik.”

“YILLARCA UNUTULAN VATANDAŞLARIMIZI HATIRLADIK”

“Ramazan’da Alanya merkezde 3 ayrı noktada her gün 2.500 kişiye iftar sofrası kurarken, Çamlıca Yaylası’ndaki Ayşe ninemize kapısını çalarak gıda paketimizi teslim ettik. Prestij Caddeleri ile Alanya’nın prestijini arttırırken, Dimalacami’de Fatma annemizi ambulansımızla hastaneye taşıdık. Çocuklarımız daha iyi eğitim alsın diye Oba Kız Yurdu’nu yaparken,

Mahmutlar, Kestel ve Payallar’da 2 çok amaçlı liseyi inşa ettik. Alanya’ya 60 km uzaklıktaki Karapınar Mahallesi’ni ilk kez parkla, meydanla, asfaltla tanıştırdık. Şehrimizi bir ay önce Demirtaş Kültür Merkezi ile taçlandırırken, Alanya’nın en uzak mahallelerinde yıllarca varlığı unutulan insanımızın hizmet sevincine, hatırlandığı için mutluluk gözyaşlarına şahit olduk.”

PROTOKOL ÜYELERİYLE SAHNEDE AÇILIŞ YAPILDI

Başkan Yücel’den sonra kürsüye gelen MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul da Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in belediyeciliğinin tartışılmaz olduğunu vurgulayarak; “Böyle dev bir eseri Alanya’ya ve Türkiye’ye kazandırdığı için kendisini tebrik ediyorum.” dedi. MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ise; Başkan Yücel’i tebrik etti. Konuşmaların ardından Başkan Yücel, Devlet Bahçeli Yaşam Alanı'nın açılışını protokol üyeleriyle birlikte yaptı.

İREM DERİCİ’DEN MUHTEŞEM KONSER

Havai fişek gösterisinin ardından saat 21.00'de ünlü Pop Müzik Sanatçısı İrem Derici'nin konseri gerçekleşti. İrem Derici, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’da yaşayan yerleşik yabancı öğrenciler ve kardeş şehirlerden gelen öğrencilerle birlikte 'Hayat Bayram Olsa' şarkısını söyledi. Derici'nin Başkan Yücel ve çocuklarla söylediği şarkı büyük alkış aldı. Başkan Yücel, konser sırasında sanatçıya teşekkür plaketi ve üzerinde İrem Derici’nin resmi bulunan su kabağı takdim etti. Alanya’yı çok beğendiğini ve Alanya’dan ev almak istediğini konser sonrasında sosyal medya hesaplarından paylaşan İrem Derici, sahne performansı ile izleyicileri büyüledi. Birçok parçasını konser alanını hınca hınç dolduran binlerce genç ile söyleyen İrem Derici’nin konseri geç saatlere kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 14:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83